Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

ЦВЕТИ ВЕСЕЛИНОВА С ГОРЕЩА ВИЗИЯ В НОВОТО СИ ВИДЕО

Изпълнителката представи официално „ГОРЕЩА” на връх рождения си ден

Цвети Веселинова пусна нов летен сингъл. Музиката и аранжиментът  на песeнта са на композитора Светлин Къслев, а текстът е в съавторство на Цвети с Еванджелин. Във видеото на „Гореща” виждаме  Цвети в три съвсем различни роли. Специално за снимките екипът подготви декор, който ни пренася в Близкия изток. Визията на изпълнителката е атрактивна и екзотична. Ефирния сатенен сет е на BSB Fashion, бляскавите бижута с многоцветни камъни са от Thomas Sabo, а тюрбаните, които допълват стайлингът  на певицата и танцьорите са на Dona Concept.

ГОРЕЩА

ГОРЕЩА

Втората визия на къдрокоската е секси и доста гореща, а аутфитът отново е от BSB Fashion.  Сюжетната линия отново носи лятно настроение, допълнено с много танци, заедно със специалния гост във вдеото -  актьорът Димитър Горанов-Флинг.

ГОРЕЩА

В Ботаническата градина са заснети финалните кадри на „Гореща”. Тук изпълнителката залага на анмалистичен принт, заобиколена от екзотични растения. Роклята е от модния гигант Guess в колаборация с Jennifer Lopez. Цялостната визия на Цвети във видеото е дело на модния редактор и стилист Станимира Стефанова. За гримът и косата на певицата се погрижи Десислава Стамова.

ГОРЕЩА

ГОРЕЩА

През 2019г. Цвети Веселинова дебютира на българската музикална поп сцена с песента „На една ръка море”. В момента тя е певицата на бенда в „Шоуто на Николаос Цитиридис” по БТВ. Въпреки че през годините  се е изявявала предимно в поп музиката, тя не крие обичта си към българския фолклор и го изпълнява с удоволствие и от сърце.
През 2018г. Цвети участва във фестивала Пирин Фолк Сандански. На гала вечерта тя бе отличена с 5 награди в общо двете конкурсни програми.

ГОРЕЩА

ГОРЕЩА

Вижте видеото на „ГОРЕЩА” тук:



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing