Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

Как да сме стилни с пола през зимата

Полите са чудесен начин да изглеждате стилно, но през студените зимни месеци може да ви накара да се чувствате по-скоро замръзнали, отколкото шик. Изборът на подходящите дамски поли и придружаващите аксесоари ще промени до голяма степен усещането ви за комфорт и стил. За да сте сигурни, че ще ви е топло, многослойното облекло е ключът към носенето на пола през зимата, споделятя от от онлайн магазина за дамска мода Creative.

1. Опитайте с дълга пола.

Зимата е чудесно време за носене на по-дълги поли. Те осигуряват повече топлина от по-късите поли и въпреки това могат да бъдат модерни. Можете дори да си позволите пола с дължина до глезена.
Изберете пола, която стига на няколко сантиметра над глезена. По-дългите поли ще държат по-топло, но прекалено дългата пола ще се влачи по земята, ще се мокри и каля.

2. Изберете поли, изработени от топъл плат.

По-късите дамски поли няма да осигурят много топлина. Ако, обаче, изберете пола от вълнен плат, ще разчитате на повече топлина. Деним, велур и кадифе също могат да предложат значителна топлина. След това просто ще трябва да ги съчетаете с нещо топло, като клин и пуловер.

Дамски поли

3. Изберете пола с дължина до коляното за по-голямо удобство.

Пола с дължина до коляното предлага по-малко топлина, определено не толкова, колкото дълга пола. Освен това можете да я носите в различни ситуации. Поли с дължина до коляното могат да ви накарат да изглеждате професионално, модерно или съблазнително, в зависимост от начина, по който ги съчетавате с аксесоари.
Например, пола-молив, съчетана с риза с копчета и сако, може да изглежда професионално, докато полата-молив, съчетана с изискан топ, може удачно да се приложи при излизане вечер.

4. Оберете овациите с мини пола.

Облечете мини пола, за да изглеждате шик. Миниполите през зимата определено са в противоречие със здравия разум. Помислете с какво ще се обуете, ако искате да носите къса полата, за да ви е едновременно топло и сте модерни.
Например, опитайте мини-пола с шарен клин и обемен пуловер.
Експертен трик: Носете модели, с които да привличате погледа. Когато избирате топ с принтове за съчетаване с едноцветна долна част, вие веднага насочвате окото нагоре, за да фокусирате върху горната половина на тялото и лицето си. Ако предпочитате горната си половина, това е чудесен начин да привлечете вниманието към по-тънка талия, раменете и деколтето си. По-плътният по-дребен принт също ще създаде илюзията за по-слаба фигура.

5. Наслояване на полите.

Този съвет може да звучи малко странно. Наслоените поли обаче могат да ви осигурят допълнителна топлина и да изглеждат модерно в същото време. Опитайте например по-дълга разкроена пола под малко по-къса, по-малко разкроена пола, подобно на това  да си сложите фуста.

Обувайте краката си топло

1. Сложете чифт ботуши до коляното.

Ако вашият външен вид изисква по-къса пола, ботушите до коляното може да са това, от което се нуждаете, за да ви е топло. Опитайте с кожени ботуши, за да сте по-модерни. Можете също така да заложите на велур за по-меко излъчване. Ако искате нещо малко по-смело, обуйте ботуши до бедрата.

2. Обуйте боти.

Ботите са добър избор за зимата. Те могат да бъдат забавни, модерни и топли. За малко по-ексцентричен вид, сложете маратонки до глезена. Топли са, плюс това ще имате отлично съчетаване.
Пола с всякаква дължина ще изглежда страхотно с боти.

3. Обуйте клин или чорапи.

Клиновете и чорапите добавят значителна топлина и модно излъчване. Повечето са направени от памук, полиестерни смеси или спандекс. Те се предлагат в най-различни цветове, така че изберете такъв, който да се съчетава добре с вашата пола. Черните, кафявите и други приглушени неутрални цветове са безопасни варианти за повечето поли, но може да помислите да изберете по-смел цвят или модел, за да придадете на тоалета си малко ексцентричност.



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing