Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

СЪСТОЯ СЕ ПРЕМИЕРАТА НА НОВИЯ БЪЛГАРСКИ ФИЛМ „НА ПРАГА“

Ивана Стоянова

Премиерата на новия български филм „На прага” се състоя на 10 ноември в салона на „АРТ сцена на Шипка“ в присъствието на десетки гости и представители на медиите, но при ограничен капацитет на залата и спазването на всички противоепидемични мерки. Напрегнатият психотрилър е дело на режисьора Лъчезар Петров, който е и автор на оригиналния сценарий. В главната роля се превъплъщава родната ни кинозвезда Ники Сотиров, който споделя: „Работата с млади хора е благословия!“, визирайки останалата част от актьорския състав – Борис Кашев, Анастасия Левордашка, Божидар Попчев, Марина Георгиева и Калоян Лулчев.

На прага

Екипът, който стои зад реализацията на „На прага“ споделя, че лентата е заснета за едва 15 снимачни дни през пролетта на 2019 г. Сюжетът, който се развива на един дъх проследява шокиращите преживявания на героите, попаднали в плен на неизвестен похитител. Забравили миналото и дори имената си, те имат само един изход – да открият и победят похитителя. Ще могат ли? Ще поискат ли? Ситуацията изглежда без изход, докато не се появява Манол, изигран от известният наш актьор Ники Сотиров.

На прага

На прага

На прага

„На прага” е поредният пълнометражен проект на режисьора Лъчезар Петров, който работи изцяло в сферата на независимото кино и сам продуцира филмите си. Той определя продукцията като „провокативна“ и се надява да накара повече хора да поразсъждават над живота. Следващите прожекции на „На прага“ ще се състоят на 16 и 20 ноември 2020 г. от 18:00 часа в едно от културните богатства на гр. София – кино „Влайкова“.

На прага

На прага

На прага

На прага

На прага

На прага

На прага

На прага

На прага

На прага

Снимки:
1. Корица на филма „На прага“.
2. – 3. Филмът е със специалното участие на актьора Ники Сотиров.
4. – 6. Сцени от филма с актрисата Анастасия Левордашка.
7. – 8. Сцени от филма с актьора Борис Кашев.
9. – 10. Сцени от филма с актьора Калоян Лулчев.
11. – 12. Сцени от филма с актрисата Марина Георгиева.
13. – 14. Сцени от филма с актьора Божидар Попчев.
Фото: НА ПРАГА



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing