Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

КАК ДА НОСИШ КАРГО ПАНТАЛОНИ СЪС СТИЛ

Карго панталоните се превърнаха в един от задължителните елементи на всеки дамски гардероб. Няма  как да бъде по друг начин, предвид разнообразните начини, по които  можете да ги носите.

По дизайн карго панталоните са работни, удобни панталони с големи странични джобове в бежовата гама. Взаимствахме ги от мъжкия гардероб, където определено могат да се намерят много удобни дрехи.

Карго панталони

Откакто карго панталоните са и дамска дреха, спряха да бъдат само работно облекло. Можете да ги облечете почти във всяка ситуация и да изглеждате неотразимо.

Ето няколко варианта как можеш да носиш карго панталони със стил.

За уикенда - широки карго панталони и тениска
Това е най-естественият начин да носите карго панталони. Те са широки и удобни, добавяте черна тениска, суичър и кецове и потъвате в уикенда. 
Изберете такива, които са мека памучна материя и широки крачоли, за да ви е наистина комфортно. 

За креативен стил в офиса - карго панталони и токчета
Не мислете за карго панталоните само като за уикенд дреха. Ако изберете модел с прилепнали крачоли, той ще се отличава от слим фит панталона ви само по характерните джобове. 
Те пък ще дадат онази щипка креативност, от която се нуждае всяк офис облекло. И така. Представете си колко добре ще стои прилепнал карго панталон със своите странични джобове, високи обувки и бяла риза! Наистина стилно, нали!

Парти настроение - карго панталони и пайети
Нагазете спокойно в дълбоките модни води, където съчетаваме на пръв поглед несъчетаеми дрехи. Тесни черни карго панталони се комбинират чудесно с блестящ топ, ярко червено червило и парти клъч. Не забравяйте високо вдигната глава и парти настроението. 

По-скоро елегантно, отколкото спортно
Неизбежно е карго панталонът да ви придаде по-спортен вид. За да не изглеждате “свлечени”, задължително го комбинирайте с вталена тениска, риза или жилетка. Така ще имате баланс между по-свободната долна част и по-женствената горна. С няколко подходящи бижута от естествени материали ще дадете още малко щипка женственост и няма да има опасност да изглеждате като “мъжкарана”. 

И няколко тайни за елегантност

Навийте крачолите, ако карго панталонът ви не е съвсем по крака ви. Това ще открие глезените и ще издължи силуета. Разбира се, крачолът трябва да е точно над глезените. Ако го скъсите прекалено, ще постигнете обратния ефект. 

Не съчетавайте карго панталоните с ниски обувки, ако сте под средния ръст. Вашият начин да носите тези удобни панталони е с високи сандали или еспадрили. 

През есента карго панталони се съчетават чудесно с боти на ток и елегантна жилетка. Голяма чанта ще завърши безупречния ви стил. 

За да избягате от “разпуснатия” вид на карго панталоните, задължително втъквайте от едната страна тениската или ризата си вътре в панталона. Така ще имате онзи наистина изчистен fashion вид без особени усилия. 

Карго панталоните се съчетават идеално и с кубинки и маратонки. В този случай заложете на много къса тениска и безупречна фигура. 

Както вече споменахме, класическите цветове на карго панталоните са каки, сиво и черно, но откакто те са част от дамския моден гардероб, можете да си поръчате и лилави, жълти, червени и ярко зелени карго панталони, стига това да удовлетворява модните ви търсения. 

Огромен избор от дамски карго и други модели панталони ще намерите в сайта на Bolf.bg



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing