Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 111

НОВАТА КОЛЕКЦИЯ НА БАЛМЕН ЗА МЪЖЕ

 „Балмен“ представя нова колекция от продукти, които са специално предназначени за мъже. Ароматът на Balmen Homme е съчетание от ободряваща лимонена свежест на Бергамот и дървесен аспект на сухото сандалово дърво.

Balmain

Един от продуктите е 2 в 1 – хидратираща формула, от която косата и тялото са старателно почистени и хидратирани. Ароматът на Hair & Body Wash отново е интензивния ориеанталски, дървесен аромат.

Продуктът за брада на „Балмен“ – Bread oil има овлажняващ ефект върху кожата, както и върху косъма. Той е в комплект с малък прозрачен гребен, който помага за равномерното разпределение на олиото и по този начин, то помага за оформянето и хидратацията на брадата.

Марката предлага също и скраб за скалп, която се бори с пърхота и стимулира кръвообращението. С нея може да се прави почистваща терапията, обогатена с разтворими кристали, които ефективно премахват натрупването на продукт и излишния серум.

За аудиторията, която иска да направи подарък на любим човек или да зарадва себе си, „Балмен“ има подаръчен комплект, който съдържа и трите продукта – измивен продукт за коса и тяло, олио за брада и скраб за скалп + малък прозрачен гребен за брада.

Снимки:
1.Моделът Елиът Мийтън за „Балмен“.
Фото: Malemodelscene.netДобави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски манта - Рокли