FASHION CONNECTORS е вече тук

FASHION CONNECTORS е вече тук

Fashion Connectors е професионална иновативна платформа, разработена специално за фирмите в модната индустрия по цялата верига на доставките (от производителите на основни и спомагателни материали до крайния клиент). Към нея има  изграден информационно рекламен сайт, който ще се разпространява в над 10 държави, както и онлайн магазин, от които могат да се възползват всички партньори на платформата. Удобна и изключително полезна е както за големи, така и за малки и средни предприятия. Също така е подходяща за студия и свободни професионалисти, които в областта на модата се занимават с B2B и B2C бизнес или тепърва искат да създадат такъв.

Платформата предлага огромен набор от услуги за подобряване и развитие на вашия бизнес. Тя ви предоставя възможности, които досега са изглеждали трудни или въобще невъзможни за реализация. Един пример за това са магазините, които искат да продават собствена колекция и благодарение на Fashion Connectors това вече е възможно. Посредством платформата магазините ще имат възможността както да сравняват и поръчват платове и аксесоари директно от производители, така и да откриват подходящи производители за техните колекции. Тази възможност позволява на магазините да поръчват по-често и по-малки количества, като по този начин ще могат да освободят ликвидни средства увеличавайки печалбите си.

FASHION CONNECTORS

Контролирайки по-лесно продажбите и търсенето, всички които са ориентирани в тази посока няма да търпят повече загуби от пропуснати ползи поради изчерпани асортименти нито от останали непродадени количества. Платформата е гъвкава и позволява в актуално време да предложите или откриете всичко онова, от което се нуждаете. Fashion Connectors гарантира пълна конфиденциалност в комуникациите и защитава своите абонати от дъмпинг и всякакви спекулации на цените. Чрез платформата комуникациите и договорките се извършват директно с вашите потенциални контрагенти. Бизнесът е динамичен и точно поради тази причина трябва да имате възможност достатъчно бързо и лесно да откривате информация и подходящи партньори от цял свят за улеснение и развитие на вашия бизнес. Благодарение на иновативната платформа Fashion Connectors всичко това вече е възможно!

Подходяща и изключително полезна е за:
-Производители и търговци на основни материали
-Производители и търговци на спомагателни материали
-Производители на всякакъв вид облекло (Total Look)
-Доставчици на машини и съоръжения
-Магазини – от Мултибрандови до Бутици
-Световно известни и утвърдени брандове както и за новосъздадени такива
-Дизайнери
-Моделиери и студиа
-Модели
-Блогъри и Инфлуенсъри
-Куриери и Транспортни фирми

При проявен интерес от ваша може да намерите пълната информация относно функционалността и възможностите, които ви предлага платформата както и как можете да се присъедините към света на Fashion Connectors на официалния сайт: www.fashionconnectors.com
Прочетено: 658 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 109, Ноември 2020

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 107: Нимек внедри автоматизирана система по проект
   БРОЙ 107: СЪЗДАДОХА ДЪНКИ С ЦИФРОВА ИДЕНТИЧНОСТ
   БРОЙ 107: НАСТЪПИ ЕРАТА НА ДИГИТАЛНОТО МОДНО ШОУ
   БРОЙ 107: ДИЗАЙНЕРИ С ПЕТИЦИЯ ЗА ОБНОВЯВАНЕ НА МОДНИЯ КАЛЕНДАР
   БРОЙ 107: СВЕТЪТ НА МОДАТА БЪРЗО ОТКЛИКНА НА ПРИЗИВИТЕ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЛИЧНИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски манта - Дамски рокли