4 ПОЛЗИ ОТ ЕКСТЕНШЪНИТЕ – ЕТО КАК ЩЕ ПОСТИГНЕТЕ СЪВЪРШЕНА ВИЗИЯ

4 ПОЛЗИ ОТ ЕКСТЕНШЪНИТЕ – ЕТО КАК ЩЕ ПОСТИГНЕТЕ СЪВЪРШЕНА ВИЗИЯ

*Ако някога сте се съмнявали, че косата ви има нужда от екстеншъни, припомнете си идеала, към който се стремите.

Всяка дама има своя въображаема представа, в която би желала да се превърне и да си каже – ето сега вече съм перфектна. Някои са склонни да отлагат сбъдването на мечтата си, други никога не правят тази крачка и на по-късен етап съжаляват.

За всички онези, които имат намерение да видят себе си съвършени, ето как екстеншъните за коса могат да помогнат в постигането на такава визия:

4 ПОЛЗИ ОТ ЕКСТЕНШЪНИТЕ – ЕТО КАК ЩЕ ПОСТИГНЕТЕ СЪВЪРШЕНА ВИЗИЯ

1. Край на късата прическа
Ако косата ви расте бавно, а вие винаги сте искали повече дължина, сигурно вече сте се отчаяли и почти отказали от нея. Обаче тук решението определено е в екстеншъните, които ще ви накарат да се почувствате като нов човек. Косата ви ще придобие разкошно излъчване, ще може да направите от нея, каквото пожелаете. И кока, който сте видели в любимото ви списание, сега е напълно постижим, без да се налага да правите компромиси. Някои жени стават жертви на фризьори, които им отнемат от косата, а ефектът е бил крайно нежелан. Тогава може да се спасите с временно поставяне на екстеншъни.

2. Нестандартна боя
Ако бялото русо или розовото са били нещо като химера за вас, но сте имали опасения да не съсипете своята коса, то сега е моментът да направите смелата крачка. Екстеншъните позволяват всякакви експерименти. Така вие ще имате възможност да прецените до колко този цвят ви отива, а и може да го смените винаги, ако се окаже, че ви е омръзнал. Промяната е много полезна за една жена, защото я вдъхновява и я връща към творческата й страна, с която е родена. Развихрете се на воля и ще сте изключително доволни от резултата!

3. Довиждане на тънката и рядка коса
Обемът е една от най-мъчителните липси на повечето дами. Ако косата ви е рядка и далеч по-тънка, отколкото вие се надявате, екстеншъните ще ви освободят и от този проблем. Гъстотата, плътността и количеството коса ще определите вие заедно с насоките на професионалистите от фирмата, която сте избрали. Послушайте какво ще ви кажат те, за да се съобразите с индивидуалния подход, който е правилен за вас, но и не забравяйте да им споделите очакванията си.

4. Пресата и машата са отново приятели
Може да ги употребявате, когато имате нужда, без да мислите дали косата ви няма да се изтощи прекалено. По този начин си спестявате и време, ако имате предпочитания към естествените вълни и сядате на спокойствие пред кафето си сутрин, а не пред огледалото. Екстеншъните запазват формата си и не се налага да ги третирате непрекъснато, за да сте с отлична визия.

Снимки:
1. Колекция екстеншъни Great Woman 2018 на Great Lengths.
Фото: https://www.greatlengths.net/
Прочетено: 5255 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 98, Декември 2018

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 94: ЯРКИ ЦВЕТОВЕ И АТРАКТИВНИ ФОРМИ В ПРИЧЕСКИТЕ
   БРОЙ 93: КОАФЬОРИ СЕ РАЗВИХРИХА ЗА ПРЕМИЕРАТА НА „КАДИФФЕ“
   БРОЙ 92: ВИЛИ БОРШУКОВА СЪЗДАДЕ НОВАТА БЪЛГАРСКА ПРОФЕСИОНАЛНА БОЯ ЗА КОСА „КАДИФФЕ“
   БРОЙ 92: ЗАШЕМЕТЯВАЩ КОАФЬОРСКИ СПЕКТАКЪЛ НА SELENA ES
   БРОЙ 91: MONTIBELLO ПРАЗНУВА 50 ГОДИНИ КРАСОТА

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски манта - Дамски рокли