NFT СЕ КАЧВАТ НА МОДНИЯ ПОДИУМ - ЛЕОН БРИДЖИС В ПАРТНЬОРСТВО С WRANGLER

NFT СЕ КАЧВАТ НА МОДНИЯ ПОДИУМ - ЛЕОН БРИДЖИС В ПАРТНЬОРСТВО С WRANGLER

Силвия Кабаиванова

През 2022 г. NFT със сигурност ще бъдат най-горещата тенденция на модния подиум. Само модерна дума преди две години, днес NFT дават на потребителите възможността не само да носят мода, но и да взаимодействат с нея. Физическо и дигитално взаимодействие с общности, ексклузивно съдържание и „изживявания“, фиджитал тенденцията (смесването на дигиталното изживяване с физическото) става все по-популярна. Тази година NFT не само ще се превърнат в огромен играч, но определено ще увеличат стойността на покупателната способност на потребителите.

Подходящите за носене NFT излизат на модния подиум: носителят на Грами Леон Бриджис и емблематичната марка за деним Wrangler си партнираха с LTD.inc, за да създадат фиджитал изживяване: NFT на деним костюм, вдъхновен от стила на Бриджис, който се съчетава с ексклузивно съдържание, VIP билет за есенната Нюйоркска седмица на модата, където Бриджис ще пее на живо и един NFT, който е вграден в точно копие на деним костюм, сканирането на чийто NFT етикет с приложение ще осигури повече съдържание и ексклузивни преживявания. 

Силвия Кабаиванова разговаря с Дарил Кели, изпълнителен директор на LTD.inc за партньорството.

Mr. Wrangler NFT

Можете ли да дадете повече подробности за вашия нов проект?

„Mr. Wrangler” NFT е първата капка в света, която наистина обединява физическия, цифровия и виртуалния свят и ще бъде пусната в две части на платформата LTD.INC web3. Започвайки със 75 дигитално анимирани NFT на знаков танцов ход, хореографиран от Бриджис, известен като ниво „Икона“, които ще бъдат продадени на търг. В допълнение към притежаването на изкуството, всяка “Icon“ NFT предоставя на колекционерите достъп до дигитални общности, виртуални метавселенски скинове и VIP пропуски за частно събитие на седмицата на модата в Ню Йорк през септември 2022 г., където Леон Бриджис ще представи на живо.

За аудиторията, която не е запозната с криптовалутите, как работят NFT?

NFT са предназначени да ви дадат нещо, което не може да бъде копирано: собственост върху цифровата работа. Казано с терминологията на колекционирането на физическо изкуство: всеки може да си купи печатно копие на картина на Моне. Но само един човек може да притежава оригинала.

Mr. Wrangler NFT

Какво е бъдещето на NFT?

Вярваме, че нашият подход за сливане на физическия, дигиталния и виртуалния свят е бъдещето на NFT и наистина сме развълнувани да бъдем в челните редици, водещи тази революция в уеб пространството.
Прочетено: 1830 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 117, Април 2022

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 116: ДЕСИ КРАВАЕВА: ЛЮБИМОТО МИ ЦВЕТЕ Е ТОВА, КОЕТО ДЪРЖА В РЪЦЕТЕ СИ
   БРОЙ 113: ТАНЯ ЯН: „МОДАТА Е ВСИЧКО, ОТ КОЕТО ИМАМ НУЖДА“
   БРОЙ 110: РАДОСТИНА ИЛИЕВА: ВЛИЗАМ С ПОЗИТИВИЗЪМ В НОВАТА ГОДИНА
   БРОЙ 108: РАДОСТИНА ИЛИЕВА: „СТИЛЪТ НА РОКЛЯТА ТРЯБВА ДА ИЗРАЗЯВА ВЪТРЕШНОТО „АЗ“ НА ЖЕНАТА.“
   БРОЙ 108: ЕКОЛОГИЯТА В МОДАТА КАТО ЗНАК ЗА ЛЮБОВТА КЪМ ЖИВОТА

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita