Модната икона Графа - за музиката и елегантността

Модната икона Графа - за музиката и елегантността

 

Модната икона Графа - за музиката и елегантносттаВ момента сте в натоварен период – правите клубното си турне за 2012. Какво е различното в него и кои са новите предизвикателства?

Турнетата винаги са свързани с много пътувания, организация, но и още повече приятни емоции. Вълнението да обиколиш 10-12 града и да се срещнеш с толкова много фенове е една от причините да ходя по турнета. Винаги давам всичко от себе си и въпреки физическата умора после се чувствам презареден с енергия. Тази година с мен на сцената са DJ Borche, Tea от Teabo Project и балерината Индира. Програмата е страхотна! 

Получихте приза „БГ Модна икона” за 2011? Какво означава за вас понятието елегантност?

Този приз ме изненада и съм благодарен за това признание. За мен елегантност значи начин на поведение. Тя е съвкупност от стил на обличане, общуване и държание.

А какво е за вас безвкусицата в облеклото?

Безвкусицата от една страна е несъответствието между цветове или материи в облеклото. От друга страна за мен основната грешка в избора на облекло се състои в неправилното подбиране на дрехи. Всеки трябва да познава тялото си и да се стреми да показва най-доброто от него, а не да следва сляпо модните тенденции и да носи дрехи, които по-скоро подчертават недостатъците му.

Модната икона Графа - за музиката и елегантносттаКак смятате, че се облича съвременният българин?

Част от хората се обличат добре. Има обаче един стил музика, който накара голяма част от жените и младите момичета да се бличат еднакво и да изгубят своята индивидуалност.

От какво се ръководите при избора си на облекло в живота и на сцената?

Винаги гледам дрехите ми да са на първо място удобни и да мога да се движа свободно с тях. Обичам по-изчистените форми и неща, които ми стоят добре. През последната година се доверявам на стилистът Антония Попова, която създава цялостната визия на костюмите във видеоклиповете ми и за Jim Beam Tour 2012.

След като започвате с турне още в самото начало на 2012-та, какво да очакват феновете ви през останалите месеци на годината?

Още концерти, нови песни и интересни проекти.

Какво ще пожелаете на нашите читатели?

Повече стил, повече любов и повече усмивки!

Модната икона Графа - за музиката и елегантността

Модната икона Графа - за музиката и елегантността

Интервюто взе Силвия Тодорова


Снимки:

1. Постер с Графа от песента „Никой”

Фото: Личен архив

2. Графа по време на церемонията по награждаването на най-елегантните българи за 2011 г. „БГ Модна икона”

3. Графа и проф. Любомир Стойков

4. Г-жа Мая Цакова, Графа и деница Атанасова-Гергова (от ляво на дясно)

Фото: © Божидар Марков


Коментари (0)Прочетено: 3304 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 54, Март 2012

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 53: МОДНАТА ИКОНА МАРИЯ ИЛИЕВА
   БРОЙ 52: МОДНИ ИКОНИ
   БРОЙ 51: ДИЗАЙНЕРКАТА РОСИЦА РАНГЕЛОВА: ОБЛЕКЛОТО Е НАЙ-ДОСТЪПНИЯТ НАЧИН ЗА ВЪЗПИТАНИЕ В ЕСТЕТИКА
   БРОЙ 50: НОВИЯТ МЕСИЯ НИКОЛА ГЕСКИЕР
   БРОЙ 49: МАНОЛО БЛАНИК: „ИМАМ МИЛИОНИ ИДЕИ В ГЛАВАТА” Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски манта - Рокли