Кафе Кимбо в България

Кафе Кимбо в България

Силвия Стоянова

От малкото магазинче за кафе в Неапол – световната столица на еспресото, днес „КИМБО“ (KIMBO) е сред лидерите на италианския пазар и символ на неаполитанската традиция и страст към кафето по света. „Софсток ЛТД“ ООД със собственик г-н Мирослав Печев е официален представител на кафе KIMBO за България.

Кафе

Кафе

Кафе

Неаполитанското know-how на KIMBO се гради на уникалната комбинация от селектиране, смесване и изпичане на кафето. KIMBO се гордее с над 100 различни бленда, получени в резултат на подбора на най-висококачественото зелено кафе с произход от 50 страни по света. За да придаде характерния стил на неаполитанската традиция, KIMBO смесва и изпича кафето в своята фабрика в Неапол. Основна характеристика на всички разновидности е богатият и наситен вкус на кафето, а едно от най-силните визуални послания за удоволствието от чаша кафе KIMBO се свързва с формата на вулкана Везувий – символа на Неапол.

Кафе

Кафе

Кафе

В световен мащаб KIMBO се асоциира с най-популярния спорт по света – футболът, водеща страст на всеки италианец. Любопитен факт е, че сред феновете на кафе KIMBO са световни футболни имена от италианското калчо - футболисти от „Милан“, „Наполи“, „Интер“ и много други. В България прочутото неаполитанско кафе вече също има своите последователи и почитатели, сред които са Йоана Буковска, Поли Генова, Илиана Раева, академик Светлин Русев, проф. Любомир Стойков, Наско Сираков, Петър Попангелов, арх. Цветан Петров и др.

Кафе

Кафе

Кафе

Кафе

Кафе

Основни специализирани блендове кафе:
KIMBO EXTRA CREAM - перфектен баланс между сладост и киселинност, плътно тяло и пикантни нотки за продължителен послевкус.
KIMBO UNIQUE - нежен бленд от Арабика и Робуста с деликатен аромат, сладост и мекота на вкуса за истински еспресо ценители.
KIMBO TOP FLAVOUR - бленд от 100% Арабика, прецизно селектирана директно от плантациите. Перфектна комбинация от сладост и лека киселинност.
KIMBO: СЪВЪРШЕНО ДО ПОСЛЕДНАТА ГЛЪТКА!

Кафе

Кафе

Кафе

Кафе

Снимки:
1.– 3. Визуалните послания на кафе KIMBO са свързани с емблематични гледки от Италия и в частност Неапол
4.– 15. Част от продуктовата гама на кафе KIMBO.
Фото: © KIMBO


Коментари (0)Прочетено: 1391 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 92, Ноември 2017

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 87: АЛБЕРТО ВЕДЕЛАГО: „MAESTRO DI ELEGANZA”
   БРОЙ 86: BEGE EXPO 2016
   БРОЙ 83: ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ: TOC – “ТЕОРИЯ НА ОГРАНИЧЕНИЯТА” НА Д-Р ЕЛИ ГОЛДРАТ
   БРОЙ 82: КРЪГЛА МАСА ЗА ОВЦЕВЪДСТВОТО
   БРОЙ 80: МОДЕЛИ НА RICHMART VINTAGE НА МЕЖДУНАРОДНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ TOCICO 2015
   БРОЙ 80: MEN'S FASHION CLUSTER – ПОСЛАНИК НА БЪЛГАРСКАТА МОДА И ФОЛКЛОР В ХОЛАНДИЯ
   БРОЙ 80: MEN'S FASHION CLUSTER ОТКРИ ШОУРУМ В АМСТЕРДАМ

 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо киноМодерните сайтове:   Мода - Колекции - Готварски рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Дамски обувки - Дрехи