Онлайн магазин SAVICKI се отличава с грижливо пазена традиция и страст към бижутерското изкуство

Онлайн магазин SAVICKI се отличава с грижливо пазена традиция и страст към бижутерското изкуство

Продуктите на SAVICKI от години Ви съпътстват в тези най-красиви моменти. Tе придават блясък на изпълнения с взаимни чувства годеж, подчертават празничното настроение на сватбата или на рождени дни и годишнини. Такива перфектни бижута са направени, за да уловят най-щастливите моменти в живота и да ги запазят завинаги. Те играят ролята не само на великолепно украшение, но и на вечен сувенир, който крие спомена за специални събития.

SAVICKI

Дългогодишна традиция и гаранция за качество като ключ към успеха
Създаването на бижута, които не само ще допълнят перфектно всеки стил, но и ще разкажат история за истинска любов или искрено приятелство, не е лесна задача. Само малцина успяват да постигнат този феноменален баланс. Бижутерия SAVICKI, благодарение на усърдната работа на усъвършенствания екип от специалисти, успешно осъществява перфектната хармония между красотата и душата на продукта. Всеки продукт, фигуриращ в офертата на марката SAVICKI, има конкретна задача - да издигне бижутерското изкуство на по-високо ниво. Най-високото качество на бижутата ги прави вечни. И всичко това се дължи на материали, придобити от достоверни източници. Фирма SAVICKI гарантира, че диамантите, които украсяват символите на тези най-дълбоки чувства, идват от легални мини. Издаденият сертификат потвърждава, че нито един от камъните, с които се изработва бижутерския продукт, не е плод на жестока експлоатация. Това подчертава една изключително важна характеристика на бижутата SAVICKI, която освен перфектния блясък носи и изключително значение. Красотата му отразява не само работата на бижутерите, но и щастието и любовта, същността на тези най-важни моменти.

SAVICKI

Разнообразие от дизайни на бижута, които да Ви помогнат да изразите себе си
Въпреки че качество на бижутата е визитка на бижутерия SAVICKA, вечните дизайни също заслужават внимание. Всяка следваща колекция, подписана с името на компанията, съчетава в себе си почит към традицията и модерна форма. В резултат на това всички продукти на SAVICKI се характеризират с абсолютно уникален характер, който отразява уникалността на човешкия нрав. Избирайки някой от елементите на бижуто, Вие ставате негова неразделна част. Неповторимата индивидуалност и прекрастната изработка на продуктите на SAVICKI създават модели, които могат да блестят в най-ярките си цветове. Бижутата на SAVICKI се приспособяват към Вас, за да подчертаят Вашия чар по ефектен начин.

SAVICKI

SAVICKI
Прочетено: 1156 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 121, Ноември 2022

ДАМСКАТА ЧАНТА – АКСЕСОАР, БЕЗ КОЙТО ЖЕНИТЕ НЕ МОГАТ

Дамската чанта е не само аксесоар, в който се събират много необходими неща, но и начин на себеизразяване. Нито една жена не може да се лиши от това средство за функционално съхранение на вещи, което е и практично, и придава завършен вид на всяка визия.

Изборът на правилната чанта за конкретна визия е трудна задача и често се налага да променим напълно външния си вид само защото не ни харесва как чантата се съчетава с панталоните или блузата. От значение са дръжките, както и цветът. Това е и причината всяка жена да търси онази дамска чанта, която да подхожда на всяко облекло, но и да бъде модерна, като в същото време успява да побере и необходимите вещи за деня.

дамски чанти

Въпреки огромното разнообразие от модели по отношение на дизайн, материал, цвят и др., няма чанта, която да бъде универсална и да бъде подходяща едновременно за работа, за свободното време, за официално събитие, за пазар или плаж. За всяка ситуация са подходящи определени модели, отговарящи на изискванията на етикета, като в същото време се следи и за критерий като практичност.

Основна чанта за ежедневието

Чантата за всеки ден трябва да бъде удобна и издръжлива, с достатъчно джобове и отделения. Може да заложите на чанта тип „пазарска”, тип торба или раница. Ако изберете раница, ще откриете елегантни модели, съчетаващи едновременно раница и чанта. Практичен вариант е чанта със средна големина, стабилно дъно и мека кожа. Не трябва да бъде прекалено предизвикателна, а относно цвета, добре е да го съобразите с повечето дрехи в гардероба си. Може да изберете чанта с класическа форма от еко кожа с две различни дръжки, с изчистен дизайн или по-малък вариант, като се ръководите от усещането си за комфорт.

Чанта за работа

Ако работите в офис и трябва да спазвате определен дрескод, ще ви е необходима бизнес чанта от естествена кожа с текстура по избор – гладка, ватирана, релефна и др. Обикновено това е средно голям модел, гарантиращ функционалност и удобство с практичното си вътрешно разпределение, място за лаптоп, къси дръжки и дълга каишка за през рамо.

Чанта за вечерно събитие

За посещение на ресторант, парти, театър, светско събитие и др. не се счита за проява на добър вкус голямата обемиста чанта. Подходящи са малките варианти с къси дръжки или тип портмоне, като може да се избират по-ярки цветове или искрящи покрития.
За какъвто и повод да ви трябва чанта, съобразете размера ѝ според фигурата си. Дамите с по-фино телосложение трябва да избират по-малки чанти, а тези с по-пищно тяло – със среден размер. За дама с нисък ръст е подходяща чанта с дълги дръжки, която, носена през рамо, удължава визуално силуета. Високите дами е добре да носят чантата на лакътя си или в ръка, като за тях е подходящ обемен и хоризонтален модел.

В цветово отношение дамските чанти са изключително разнообразни. Важно е да изберете цвят, който да не съвпада с цвета на горното ви облекло, а също и с цвета на обувките. Така чантата ще бъде важен акцент в цялостната ви визия и ще подчертава индивидуалния ви стил.

Източник: Fashion.bg
Прочетено: 1306 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 121, Ноември 2022

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 120: Защо се нуждаете от зелена чанта
   БРОЙ 120: KWIAT И ТЕХНИТЕ НОВИ СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА И ДИОПТРИЧНИ РАМКИ
   БРОЙ 119: КОИ СА ПОДХОДЯЩИТЕ ОБУВКИ ЗА ПЛАЖА?
   БРОЙ 118: НОВА КЛАСИКА ЧАСОВНИЦИ “CARTIER”
   БРОЙ 117: NB 574 - най-обичаните маратонки
   БРОЙ 117: БАРЕТАТА - НАЙ-АКТУАЛНИЯТ АКСЕСОАР ПРЕЗ ПРОЛЕТТА

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - V-TAC Русе