CONVERSE – ИДЕИ ЗА КОМБИНИРАНЕ

CONVERSE – ИДЕИ ЗА КОМБИНИРАНЕ

 

Converse е една изключително интересна марка, с която можете да бъдете в чудесен уличен стил. Освен това нейните продукти са абсолютно в крак с модата и винаги ще сте актуални. Като цяло идеята на марката е да ви предостави възможност да бъдете свободни да изразите себе си със своя стил. Именно затова има как да комбинирате един или повече артикула Converse по различни начини и лесно да сте винаги в крак с модата. Нека ви дадем конкретни идеи, за да ви улесним.

Комбинации с Converse - как да сте с модерен тоалет

Класически кецове Converse с дънки и тениска

Определено класическите модели на кецове Converse винаги са на мода. Добре познатите такива с равна и не много дебела подметка, гумена опора за пръстите и обувка от плат са чудесни за различни комбинации. Една много актуална такава винаги е тази с дънки и тениска. Разбира се моделът на дънките може да се различава спрямо това какво е най-актуалното в момента. Тениската пък има как да бъде в модерните за сезона цветове или с любимите за вас щампи. А разбира се винаги е добра опция да комбинирате кецове от марката с тениска също от нея в един цвят. Например черно с бяла подметка за обувките и бяло с черна щампа за блузата. Разгледайте разнообразни продукти Converse на Answear.bg.

Нетрадиционна подметка от Converse с актуален спортен екип

Converse, като марка, ви предоставя и възможност да избирате сред малко по-нетрадиционни серии и съответно модели. Например ще откриете доста по-дебела подметка от познатата класическа. Тя може да бъде изчистена или с допълнителни елементи, като завършващи грайфери, няколко цвята или назъбен завършек в горната част към обувката. Ще намерите и интересни опции за такива, които са издължени малко повече в задната си част. Всички тях е вариант да комбинирате по много интересен начин с разнообразни спортни екипи. Те могат да бъдат отново от портфолиото на марката или пък от друга такава. А разбира се някои по-различни модели на кецове ще се вържат чудесно дори и с поли за жените или пък със спортно-елегантни панталони за мъжете. Към тях ще можете да добавите разнообразни тениски и блузи.

Комбинации с Converse - как да сте с модерен тоалет

Кецове Converse като основен цветови акцент на тоалета ви

Освен всичко останало, марката Converse предлага и доста разнообразни опции за цветове. Така спокойно можете да превърнете вашите кецове в интересен основен акцент на тоалета си. Има как да изберете както класически модел в по-разнообразен нюанс, така и по-нетрадиционен такъв. За начало е вариант да заложите на блед цвят в любима за вас гама, като червено или синьо. Разбира се има как да изберете и ярък такъв, като наситено оранжево, зелено и още. Освен това имате възможност да подберете и опция с интересна щампа. Само някои примери за такива са класически черни кецове Converse с огньове, високи кецове с един или няколко вида цветя или пък такива с плодове. А също е идея да заложите на среден вариант или съответно комбинация на един по-класически цвят с един или два други. Например бяло със синьо и зелено за частта на обувката или пък бяла обувка с подметка в преливащо зелено, оранжево и синьо. 
Прочетено: 449 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 127, Април 2024

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 126: Мъжкият суичър: Задължителен елемент от гардероба на всеки съвременен мъж
   БРОЙ 126: ЗЕЛЕНАТА МОДА: УСТОЙЧИВИ ПРАКТИКИ, КОИТО ПРОМЕНЯТ СВЕТА
   БРОЙ 125: Еволюцията на модата в казиното през годините
   БРОЙ 124: Интригуващи предложения от Reflet на ТексТейлър Експо 2023
   БРОЙ 124: УСТОЙЧИВАТА МОДА – МЛАДИТЕ ДИЗАЙНЕРИ СА НЕЙНОТО БЪДЕЩЕ

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing