„АЗ СЪМ: СЕЛИН ДИОН“ – ФИЛМ ЗА КАНАДСКАТА ПЕВИЦА

„АЗ СЪМ: СЕЛИН ДИОН“ – ФИЛМ ЗА КАНАДСКАТА ПЕВИЦА

Премиерата на документалната лента „Аз съм: Селин Дион“ се превърна в емоционално събитие за канадската певица, която през декември 2022 г. обяви, че страда от рядкото генетично заболяване Синдром на скования човек. Диагнозата промени изцяло живота и кариерата ѝ – тя се оттегли от сцената и вече година и половина е извън светлината на прожекторите.

Представянето на филма обаче бележи голямото завръщане на Селин Дион, която беше избрала стилен бял тоалет на „Диор“, състоящ се от елегантна сатенена риза и обемна пола до земята. На червения килим 56-годишната звезда беше придружена от сина си Рене Чарлс Анжелил, а самата тя оказа специално внимание на своя невролог, д-р Аманда Пике. Дион обяви, че нейната фондация ще дари 2 млн. долара за създаване на катедра по автоимунна неврология в медицинския кампус на университета в Колорадо, а Пике ще бъде първият човек, който ще я оглави.

Документалният филм, режисиран от Ирен Тейлър, „ни дава суров и честен поглед зад кулисите на борбата на емблематичната суперзвезда с болест, променяща живота“, се казва в официалната информация. „Вашето присъствие в моя път е безценен дар. Този филм е моето любовно писмо до всеки от вас. Надявам се да ви видя много, много скоро“, сподели в емоционално откровение Селин Дион. Изключително развълнуваната звезда се разплака, докато произнасяше своята реч под бурните аплодисменти на присъстващите.

Диагнозата на изпълнителката на „Силата на любовта“ промени живота ѝ на 360 градуса. Тя трябваше да отмени своето турне, както и да предприеме интензивен план за лечение, който включва лекарства, имунна терапия, вокална терапия и физическа рехабилитация пет дни в седмицата. „Феновете ми липсват страшно много. Това е партньорство. Това, което давам, те го връщат чрез емоцията си, която виждам на лицата им с усмивките им, със сълзите им“, споделя Селин Дион.

„Аз съм: Селин Дион“ излезе в Prime Video на 25 юни.

Снимки:

  1. Селин Дион на премиерата на документалния филм заедно със сина си Рене Чарлс Анжелил.

Фото: People

  1. „Аз съм: Селин Дион“.

Фото: Instagram

Източник: Smart Fashion Media

 
Прочетено: 36 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 128, Юли 2024

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 127: РЕСПЕКТ КЪМ КОМУНИКАЦИОННИЯ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ НА ПРОФ. ЛЮБОМИР СТОЙКОВ
   БРОЙ 124: МАРК ЗУКЪРБЪРГ С НАЙ-НОВОТО ДОПЪЛНЕНИЕ НА META
   БРОЙ 123: ПРОФЕСИОНАЛНА ДИСЕКЦИЯ НА ПУБЛИЧНАТА КОМУНИКАЦИЯ
   БРОЙ 121: ТЕНДЕНЦИИТЕ В СОЦИАЛНИТЕ МЕДИИ
   БРОЙ 120: ИНФОРМАЦИОННИТЕ ИЗТОЧНИЦИ В МЕТАВСЕЛЕНАТА

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing