ЛЮБИМИТЕ МОДНИ МАРКИ НА МЛАДИТЕ ФРАНЦУЗИ

ЛЮБИМИТЕ МОДНИ МАРКИ НА МЛАДИТЕ ФРАНЦУЗИ

Марк-Антони Лемосю

Младите французи често са в челните редици на модните тенденции, култивирайки уникален и разнообразен стил, който отразява както тяхната индивидуалност, така и чувствителността им към глобалните влияния. Любимите модни брандове на тийнейджърите във Франция разкриват не само естетическите им вкусове, но и културните и социалните им ценности.

Спортните марки като Nike и Adidas заемат специално място в техните сърца. Феноменът streetwear, който съчетава елементи на градската мода и спортното облекло, е особено популярен. Nike, със своите иновативни колекции и сътрудничества с известни личности и известни дизайнери, привлича със своя динамичен и авангарден стил. Adidas, от друга страна, залага на изчистени линии и ретро-модерен стил, който намира отклик сред любителите на модата.

Брандовете за бърза мода като Zara и H&M също са много популярни. Те предлагат модерни дрехи на достъпни цени, което позволява по-честото обновяване на гардероба, без да се налага да харчат пари. Zara се отличава със способността си бързо да подбира тенденциите от модните подиуми и да ги прави достъпни за широката аудитория. Междувременно H&M предлага широка гама от стилове и сътрудничество с водещи дизайнери, което засилва привлекателността му за младите потребители.

Любимите модни марки на младите французи отразяват разнообразие от стилове и влияния - от динамично улично облекло до вечен парижки шик. Nike и Adidas отговарят на страстта към спортното облекло, докато Zara и H&M правят най-новите тенденции достъпни. Това разнообразие свидетелства за непредубедеността на тийнейджърите и желанието им да изразяват себе си чрез облеклото.

Снимки:

  1. Феноменът streetwear.

Фото: LAUNCHMETRICS.COM

  1. Трендове на

Фото:  Zara

  1. Adidas – сред най-предпочитаните спортни марки.

Фото: @annelauremais / www.whowhatwear.com/french-sneaker-trends

  1. Nike – сред най-предпочитаните спортни марки.

Фото: @aude_julie / www.whowhatwear.com/french-sneaker-trends
Прочетено: 154 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 128, Юли 2024

ТЕНДЕНЦИЯ ЗА МАНИКЮР – КОМБИНАЦИЯ ОТ ФРЕНЧ И ОМБРЕ

 

Модерен маникюр

В сезона на яркия маникюр и цветните нокти, една тенденция упорито си проправя път, като прави свеж обрат в лятната визия на добре поддържаните ръце. Става въпрос за т.нар. Frombré, което съчетава изчистената линия на френч – френския маникюр, с характерната бяла линия върху края на ноктите, и плавните преливания на цветовете, познати при омбре техниката.

Вместо обаче да се заложи на познатата плътна линия, тук преходът между цветовете е мек и плавен. Това създава ефект на преливане, който добавя дълбочина и изтънченост на ноктите.

Модерен маникюр

Модерен маникюр

Френският омбре маникюр се придържа към неутралните нюанси на розово, бяло и различни нюд тонове, а цветовите комбинации са безкрайни. Традиционният избор е меко бяло, което се прелива в неутрален нюанс, но за по-смели и авангардни визии могат да се използват ярки или пастелни цветове. 

Модерен маникюр

Най-голямото предимство на Frombré е фактът, че тази тенденция е подходяща за нокти във всякаква форма, независимо дали са дълги, във формата на бадем или са къси и овални.

Снимки:

  1. -4. Frombré е тенденция, подходяща за нокти във всякаква форма.

Източник: Who What Wear
Прочетено: 224 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 128, Юли 2024

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 127: ПОВЕЧЕ СТРАСТ В ЛЕТНИЯ СТИЛ АПЕЛИРАТ ОТ АКАДЕМИЯТА ЗА МОДА
   БРОЙ 127: АКАДЕМИЯТА ЗА МОДА С ДЪЛГООЧАКВАН РЕВЮ-СПЕКТАКЪЛ
   БРОЙ 126: СВЕЖИ ПОСЛАНИЯ ОТ СЦЕНАТА НА „БГ МОДНА ИКОНА 2024“
   БРОЙ 126: НАЙ-НОВИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА МОДНА КЪЩА ALEGRA ЗА АБИТУРИЕНТИТЕ
   БРОЙ 124: ОБУВКИ НА ТОК ИЛИ ПЛАТФОРМА – КАКВИ СА ТЕНДЕНЦИИТЕ ТОВА ЛЯТО?
   БРОЙ 124: МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ЕСЕН-ЗИМА 2023/2024

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing