ЦВЕТЪТ НА 2022 НА „ПАНТОН“

ЦВЕТЪТ НА 2022 НА „ПАНТОН“

„Пантон“, глобалният авторитет в областта на цветовете и доставчик на професионални стандарти за цветове и цифрови решения за дизайнерската общност, представи нов син нюанс. Това е 17-3938 Very Peri, динамичен тюркоазено син нюанс с оживяващ виолетово-червен оттенък. През 2022 година „Пантон“ смесва верността и постоянството на синьото с енергията и вълнението на червеното, което довежда до щастлив и топъл цвят пълен с новост. Показвайки безгрижна увереност и дръзко любопитство, интригуващият Very Peri ни помага да прегърнем този променен пейзаж от възможности, отваряйки ни към нова визия, докато пренаписваме живота си. Живеем във времена на трансформация, а цветът на 2022 година е символ на глобалния дух на времето и прехода, през който преминаваме. Докато излизаме от интензивен период на изолация, нашите представи и стандарти се променят, а  физическият и дигиталният живот се сляха по нов начин. С тенденциите в игрите, нарастващата популярност на метавселената и нарастващата артистична общност в дигиталното пространство, 17-3938 Very Peri илюстрира сливането на съвременния живот и как цветовите тенденции в дигиталния свят се проявяват във физическия и обратно.

Цвят на годината 2022 на Pantone

17-3938 Very Peri на „Пантон“ в облекло и модните аксесоари
Футуристичен на усещане, 17-3938 Very Peri придобива отчетлив външен вид чрез приложение върху различни материали, покрития и текстури, от блестящи метали, бляскави и високотехнологични материали до ръчно изработени продукти и естествени влакна.

Цвят на годината 2022 на Pantone

Цветът на 2022 в красотата и косата
Very Peri насърчава личната изобретателност и смелото въображение. Прическите ще бъдат в различни покрития и приложения, а ноктите ще бъдат от блестящи до матови.

Цвят на годината 2022 на Pantone

Новият цвят на „Пантон“ в декора на дома и интериорния дизайн
Very Peri внася свежест в интериора на дома, оживявайки пространството чрез необичайни цветови комбинации. Подходящ е за набор от различни материали, текстури и облицовки, осигурявайки блясък на цвета, независимо дали е въведен чрез боядисана стена, акцентни мебели или домашен декор.
Прочетено: 1305 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 116, Януари 2022

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 115: КОЛЕКЦИИТЕ НА НОСИТЕЛИТЕ НА „ЗЛАТНА ИГЛА 2021“
   БРОЙ 114: ТЕНДЕЦИИ ЕСЕН 2021
   БРОЙ 113: АКАДЕМИЯТА ЗА МОДА С ДЪЛГООЧАКВАН РЕВЮ-СПЕКТАКЪЛ
   БРОЙ 112: КОИ СА ТОП ТЕНДЕНЦИИТЕ В ПРЕТ-А-ПОРТЕ КОЛЕКЦИИТЕ ЗА ПРОЛЕТ 2021
   БРОЙ 111: АТРАКТИВНИ БУЛЧИНСКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА СВЕТОВНИТЕ МОДНИ ГИГАНТИ

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски манта - Дамски рокли