Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 106

ДИЛЯНА ПОПОВА НА КОРИЦАТА НА „БУЛКА“ С РОКЛЯ НА ХРИСТО ЧУЧЕВ

Диляна Попова е лицето на корицата на сп. „Булка“, есен 2017, облечена в рокля на дизайнера Христо Чучев за HC Hristo Chuchev Design. Тоалетът е изработен от италианска дантела в нюанси на екрю и карамел, обкантена с платинен кордон. Той е част от най-новата колекция на дизайнера в бохо стил за жените със свободен и несломим дух, каквато е и самата Диляна Попова – устремена напред към предизвикателствата на живота. Този стил, споделя Христо Чучев, намира своето актуално отражение и в сватбената мода, а неговото голямо предимство е удобството на роклята.

ДИЛЯНА ПОПОВА НА КОРИЦАТА НА „БУЛКА“ С РОКЛЯ НА ХРИСТО ЧУЧЕВ

Диляна Попова беше лице на колекция „Вълшебство“ есен-зима 2016 на Христо Чучев. Миналата година красавицата получи и високия приз на Академията за мода – БГ модна икона. Ето какво споделя самата тя по отношение на модата в интервюто си за сп. „Булка“: „Обичам модата от дете. Винаги съм знаела, че ще е част от живота ми. Мисля, че тя е първата и ще остане последната ми любов.“

ДИЛЯНА ПОПОВА НА КОРИЦАТА НА „БУЛКА“ С РОКЛЯ НА ХРИСТО ЧУЧЕВ

От броя ще научите още и с какво попълни своя гардероб българската Кари Брадшоу, в лицето на Виктория Стефан, при тайната си визита у нас. Като пътеводител в красотата, на страниците ви очакват грим, прически, нови аромати – всичко актуално за сезона. Ще откриете и образа на идеалната шаферка, как да се подготвите по план за Големия ден, и да се вдъхновите с тема за сватбата, с неустоима Сватбена Листа за вашите подаръци и локации за празника ви.

Снимки:
1. Корицата на списание „Булка“, есен 2017
2. Диляна Попова с модел на дизайнера Христо Чучев за HC Hristo Chuchev Design.
Фото: сп. „БулкаДобави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha
 

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли