Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

На какъв стил на обличане залага Григор Димитров извън корта?

Модата и спорта сякаш вървят ръка за ръка, съйдеки по безбройните примери на елитни спортисти с индивидуални и дори понякога прекалено екстравагантни стилове на обличане. И ако погледнем към родните спористи и по-специално най-стилните сред тях, то безспорно името на Григор Димитров веднага изплува в нашето съзнание. Родения в Хасково роден мегаталант успя да се превърне в едни от най-добрите на корта, но освен това той прикова вниманието към себе си и със своя безупречен и атрактивен стил.

Естествено, на първо място Димитров е тенисист и най-важно за него е спортната му форма и резултатите, които той постига по време на своите тенис мачове. И освен със страхотните си постижения на корта, Гришо, който наскоро отпразнува своя 28-ми рожден ден, може да се похвали и със забележителни модни изяви. Нашенеца може да се похвали с дефилиране за световноизвестнaта луксозна модна марка Долче и Габана, като освен това Гришо е бил на корицата на списания, като Forbes и Vogue, включително и на италианската версия.

Тайната за модните успехи на българина се крие основно в стила му извън корта. Григор често може да бъде видян да носи полувери, панталони и елегантни сака, които  всъщност той сам си подбира и съчетава. Хасковлията обаче не залага само на стандартни и скучни модели, а не рядко може да бъде видян даже и с по-екстравангтни облекла. Това например са раирани и много стилни сака, както и пухести елечета, които придават повече шик и уникалност на външния вид на българина.
И все пак, от началото на тази година сякаш не обръщаме толкова голямо внимание на стила на Гришо, колкото на изключително колебливото му представяне на корта. След сериозна срив във световната ранглиста при мъжете с последствие на многото загуби, които той натрупа, неговите шансове и прогнозите за добро представяне на предстоящите турнири от Голям Шлем намаляха сериозно. Затова и ако погледнем конкретата прогноза за мачове от Уимбълдън 2019 и по-специално за краен победител, ще видим, че Гришо е далеч назад с коефициент от 41.00.

Но, тъй като знаем, че всеки човек се чувства добре и е по-уверен в себе си ако изглежда добре, то би следвало да се надяваме, че безупречния стил на Димитров ще му помогне да излезе от негативната си серия. Една част от модния арсенал на хасковлията, която би следвала да му носи нужната доза допълнително самочувствие и увереност е неговия часовник. Това е модел на Rolex, който струва зашеметяващите 26 хиляди евро, като е допълнително украсен с 18-каратово злато и крокодилска кожа. А избора на часовник от тази именита марка изобщо не е случаен, тъй като Григор е и рекламно лице на Rolex.

И ако лявата ръка на българина е неизменно заета от въпросния часовник, то на другата си ръка той носи няколко страхотни гривни, които сякаш Димитров не сваля от ръката си. Някои от тях са модели на Van Cleef & Arpels и  Cartier, което придава допълнителна доза шик и екстравагантност във визията на Григор. Това бе и една от причините той да бъде избран за най-стилния тенисист при мъжете по време на турнира от АТП в Пеник през 2017-та година.

Кат цяло може да се каже, че стила на Гришо е една крайно интересна комбинация от елегантност и екстравагантност. Макар и той да залага на изпитани мъжки облекла и тоалети, хасковлията все пак обича да прибавя малко уникалност към неговия стил на обличане с конкретни аксесоари, като неговите гривни например.



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing