Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

ЕЛИЗАБЕТ ВТОРА ОФИЦИАЛНО СЕ ОТКАЗА ОТ ЕСТЕСТВЕНАТА КОЖА

Неправителствената организация за защита на животните Humane Society International Великобритания изрази задоволство от решението на британската кралица Елизабет Втора да се откаже официално да носи дрехи от естествена кожа. „Започвайки от 2019 г., ако Нейно Величество има задължения в изключително студено време, вече ще използваме изкуствена кожа, за да сме сигурни, че няма да й е студено", написа в публикуваната своя книга личната стилистка на кралицата - Анджела Кели.

Според проучване от миналата година, направено във Великобритания по искане на Humane Society International, над две трети от анкетираните подкрепят идеята за забрана на вноса на естествена кожа и само осем процента са против тази идея. Въпреки, че Великобритания забрани отглеждането на животни заради тяхната кожа през 2000 г., продължава да внася и продава кожа на различни животински видове, като лисици и зайци.

ЕЛИЗАБЕТ ВТОРА ОФИЦИАЛНО СЕ ОТКАЗА ОТ ЕСТЕСТВЕНАТА КОЖА

Организацията за защита на животните PETA приветства промяната в гардероба на кралицата и заяви, че сега очевидно е време тя да направи следващата стъпка и шапките на нейните кралски гвардейци вече да не са от мечешка кожа, а от създадените с помощта и на природозащитниците луксозни синтетични заместители.

Снимка:

Фото: Vogue Images / https://www.vogue.in/content/queen-elizabeth-ii-nine-decades-of-royal-style

Източник: https://www.dw.com/en/queen-elizabeth-ii-goes-fur-free/a-51137369



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing