Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

НАЙ-ДОБРИТЕ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ ЗА ЖЕНА

Коледа е най-прекрасното време от годината, най-вече заради времето, което можем да прекараме с близките си хора. Но и подаръците не са за подценяване! Намирането на такива обаче е истинско предизвикателство понякога, особено когато искате да зарадвате любимата си жена с нещо наистина специално.
След години на познанство и подаряване на какви ли не неща, човек често пъти се чувства изчерпан и няма никакви идеи. Затова – ето няколко предложения за коледен подарък за жена, които със сигурност ще ви допаднат.

НАЙ-ДОБРИТЕ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ ЗА ЖЕНА

Персонализирано бижу
Най-хубавите подаръци са тези, които са специално изработени за някого и показват специално внимание. Персонализираните бижута са един чудесен пример за това. Можете да заложите на обеци, гривна, пръстен или колие и да изберете с какъв специален надпис или форма да бъде.
Това е отличен подарък, който ще напомня на притежателката си за вас всеки път, когато тя го погледне.

Луксозна козметика
Няма спор, дамите обичат да се глезят със скъпи масла и парфюми. Това ги кара да се чувстват като богини! Поради тази причина е много удачно да помислите за подаръчни комплекти за жени, съчетаващи някои от техните любими продукти.
Гарантирано, такъв подарък няма как да остане недооценен.

Електрическо одеяло
Жените са по-зиморничави от мъжете и винаги имат нужда от повече топлина. Няма да сбъркате, ако изберете такъв подарък, а той идеално се вписва с цялата уютна коледна картина. Ако на дамата до вас ѝ е топло, всичко друго ще бъде наред! Одеялото също може да бъде персонализирано с надпис, рисунка или друго.

Ароматерапия
Ароматерапията не е просто модерна приумица на 21 век – това е древна лечебна практика, която се е доказала през вековете като наистина ефективна. Можете да помислите за комплект за ароматерапия у дома, включващ свещи, масла, ароматни пръчици или други средства, способни да накарат дамата да се чувства по-добре чрез хубавия мирис.
Кой няма нужда от малко релакс и успокоение, особено през тази година?

Комплект за йога
И, като си говорим за релакс, ето я и йогата. Ежедневните упражнения, които се препоръчват в нея, изключително много спомагат за душевното и телесно здраве на всеки един човек, независимо от кой пол е. Мъжете също трябва да опитат!
Така или иначе, това е един невероятен подарък за жена, а и може да бъде скъп и луксозен. Има много специални предложения за постелки за тренировка, модерна екипировка и други неща, които подпомагат йога практиката. Изборът е по-голям, отколкото предполагате.

Обувки
Обувките са нещо, които никога няма да омръзне на жените. И никога няма да бъде достатъчно като количество! Дамите имат особена страст към тази част от облеклото и аксесоарите и винаги биха се радвали да получават нови и нови чифтове, съобразени с техните вкус и предпочитания.
Важното тук е да познавате добре ежедневието на жената, за да знаете дали тя би предпочела равни обувки, които да бъдат удобни в динамичната среда, или предпочита да прекарва деня и нощта върху високи токчета. Естествено, задължително трябва да знаете и правилния номер обувки – а ако няма как да го научите, винаги можете да уговорите в магазина замяна на продукта впоследствие.

Билки
В днешно време грижата за здравето чрез натурални продукти става все по-популярна. С толкова вредни храни на пазара, всеки би предпочел да има нещо натурално у дома си и билките са добро решение за това.
Можете да подарите билки в саксия, семена или пък цяла конструкция, отваряща пътя към домашното земеделие в градски условия. Оригиналност и грижа за здравето – има ли нещо по-добро от това?



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing