Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

ЕТО КАК ДА ИЗБЕРЕМ И НОСИМ ПУЛОВЕР ПРАВИЛНО

Задължителен за зимата, пуловерът е топла, издръжлива и лесна за носене дреха. Предлага се в най-различни модели за мъже, жени и деца и в множество цветове и шарки.
В разгара на зимата, когато на пазара има толкова модерни предложения, правилният избор на практичен и модерен пуловер е от съществено значение. Покупката може да изглежда просто начинание за някои хора, но има няколко неща, които трябва да се вземат предвид. Ето съветите, които трябва да последвате.

Пуловер

Как да изберем правилния пуловер
За да изберете пуловер, който сякаш е създаден специално за вас, трябва да следвате тези златни правила:

  • Намерете модела, който е най-подходящ за вашето телосложение.
  • Изберете материя, която ви стои добре и ви топли. Овчата вълна е много популярна със своите топлоизолационни свойства.
  • Подберете стила, който най-добре пасва на вашата индивидуалност.

Определено има материали, които наистина са добри и такива, които няма да са ви удобни. Най-популярните видове са от материали като вълна, кашмир, памук и полиестер. От тях вълната се счита за най-добра за регулиране на топлината. Кашмирените пуловери пък са много уютни с меката си текстура. Най-лесно се поддържат памучните.
Размерите на пуловерите са подобни на тези на ризите. Като цяло, пуловерите, които ви прилягат най-добре, трябва да прегръщат тялото ви, без да са прекалено разхлабени. Но не трябва също да бъдат и твърде стегнати. Преценете идеалната дължина на пуловера и дължината на ръкава, като измерите съответно дължината от раменете до китката и дължината от задната част на яката до кръста.
При всички случаи, каквото и да изберете, то трябва да ви дава максимален комфорт – ако чувствате каквото и да било неудобство, то значи това не е вашият пуловер.

Причини да носите тази дреха
Дълготраен през годините и практичен, пуловерът предпазва от студ и всякакви дразнения, които впитите и твърди дрехи ни причиняват. Комфортът на топлата материя, покриваща раменете, гърба и торса, е несравним.
Пуловерът също така може е екологична дреха, създадена от естествени материали. Освен това цената му е достъпна и винаги има подходящ артикул за всички бюджети.

Детайли, за които трябва да се гледа при покупка
Пуловерите се различават един от друг и трябва да си зададете някои въпроси, преди да платите за дадена стока на касата. Като например:

  • Изглежда ли дрехата склонна към накъсване и бързо износване?
  • Удобен ли е пуловерът на допир? Мислите ли, че е възможно да ви боде и драска?
  • Мислите ли, че ще се свие при първото пране?

Ако си отговорите на тези важни въпроси, преди да го купите, гарантирано ще избегнете много главоболия.

Съвети за носене на пуловер
Има няколко съвета за носене на пуловер. За парти например ще е необходим такъв с тъмен цвят, който ще внесе нотка блясък и изисканост. Кашмирът в този случай ще бъде най-добрият материал.
Помнете, че пуловерите не признават „цялостната визия“. Трябва да има контраст на цветове или материи. Ако пуловерът е подходящ за пола, например в професионална обстановка, ще е необходимо да носите риза отдолу. За случаен повод ще е разумно да изберете пуловер с V-образно деколте. Можете да го съчетаете с тениска с кръгло деколте за разходка с приятели.
Иначе един от най-семплите модели е пуловерът с кръгло деколте. Това е и една от най-официално изглеждащите версии.

За мъжете, пуловерите с V-образно деколте ви дават място за вратовръзка или да покажете яката на ризата си. Това са най-добрите пуловери за съчетаване с костюм.
Пуловери с шал за врата е друг вид, който можете да носите с костюм, но най-добре е такъв да се съчетае с бизнес небрежен тоалет.

Още съвети за това как да носите своя любим пуловер ще намерите тук: https://gang.bg/news/article/5-nachina-da-nosim-damski-pulover-za-stilen-vid.



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing