Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 111

ОСЕМ ЛОКАЦИИ ЗА БРОШКИ – ЗА СТИЛ И ИНДИВИДУАЛНОСТ НА ВИЗИЯТА

Противно на общественото мнение, брошките чудесно се комбинират не само с дрехи, но и с придружаващи ги аксесоари, които придават вкус и индивидуалност на всеки тоалет. Брошки могат да се използват с чанти, обувки, тюрбани и портмонета. Прикрепят се към ръкавици, към шапки/зимни и летни/, благодарение на което последните се превръщат от скучни топли дрехи в оригинални предмети, отличаващи своя притежател и неговият стил.
Специалистите дават осем основни локации за носене на брошки:

Брошка

1.На гърдите. Най-традиционната и банална локация. Но тя е и най-популярна. Пък и именно там се е появила за първи път. Най-разпространената грешка при използването на една брошка е прикрепването близо да шията. Трябва да е по-встрани, към рамото.

2.Върху яката. Тогава брошката може да превърне всяка риза в невероятно стилен предмет. Може да е в основата на яката на ризата, отляво или отдясно на яката.

3.На рамото. Този вариант е по-рядко срещан, защото е нужен специален аксесоар. Това трябва да са висящи брошки, които органично лягат на женското рамо. Ако нямате такова бижу, може да демонстрирате на рамото няколко неголеми брошки, обединени тематично. Например кристално водно конче, седефена муха и скарабей – перфектна ентомологична комбинация.

4.На гърба. Странно местоположение, нали? И доста неочаквано. Но, ако си спомняте как журналисти засипват с комплименти знаменитости, които излизат на червения килим с брошки на гърба, тогава и на вас ще ви се прииска да пробвате.

5.На главата. Брошката идеално може да се комбинира с шапка – от панама, плетена, от кашмир, лятна, барета, тюрбан. Ако изберете правилното бижу, тогава тривиалната шапка ще се превърне в номер едно в гардероба ви.

6.На талията. Стилен начин да се носи брошка. Днес е един от най-смелите и популярни начини да се носи аксесоар. Може да се използва за симулиране на катарама на колана. Но може и да е отстрани. В съчетание с падаща блуза или рокля – невероятна комбинация.

7.На ръкава. Брошката се позиционира върху маншета или върху ръкава. Или бутона от маншета се заменя с брошка. Или просто да се закрепят аксесоарите симетрично върху ръкавите, ако няма копчета.

8.В края на полата. В Неделята на модата в Милано тази година, италианците демонстрираха нов начин за поставяне на брошка – върху подгъва на пола, рокля, сукман, туника. Този способ още не е особено популярен. Но ако започнете да го използвате сега, ще прекарате пътя на миланската мода.

Фото: TargeBoxДобави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски манта - Дамски рокли