Най-добрите сутиени за пътуване и туризъм

Най-добрите сутиени за пътуване и туризъм

Да се чувствате свободни, неограничени, но същевременно добре поддържани - всичко това е жизненоважно, когато пътувате. Когато обмисляте най-добрите сутиени за пътуване, четири неща са от ключово значение: комфорт, функция, крайна употреба и разбира се, лесна грижа. Като ги имате предвид, ще сведете до минимум броя сутиени за пътуване. Някои дами считат и бодитата за подходящо за пътуване бельо, но със сигурност няма да носят нужния комфорт при дълги походи и разходки.

сутиени за пътуване

Леки и незабележими сутиени

Няма по-добър начин да се чувствате комфортно по време на пътувания от това да сте с лек сутиен. Помислете за сутиени с пълно покритие или балконети без подплата – и двата са известни с безупречното си прилягане и лека конструкция, така че са перфектни за физическа активност.

Консултантите на бутиковия магазин за луксозно бельо Velina Vanity препоръчват под тениските да носите телесен тонове сутиени, съвпадащи възможно най-много с кожата ви. Тази стратегия позволява да извлечете максимума от вашия сутиен, тъй като той ще бъде абсолютно незабележим както под светли, така и под по-тъмни дрехи.

Бралетки - семпли и неусетни

Прохладните ваканции на плажа на практика изискват комфорта и семплия вид на бралетките - пасват идеално под свободни горници и леки рокли. Те заемат практически нулево място в багажа ви, освобождавайки място за няколко по-секси и семпли опции. Обърнете се към стабилизиращ спортен сутиен за дейности с голям интензитет, след това преминете към бралетка за спокойни разходки.

Сутиените с които пътуваме трябва да съхнат бързо

Влагоотвеждащите и бързосъхнещите материи са най-добрата характеристика на здравия разум, що се отнася до перфектния сутиен за пътуване. Не само дава на кожата да диша, но също така позволява по-често пране и носене в дните с интензивно движение.

Потърсете комбинации от полиестер и еластан с водоотблъскващи свойства - повечето сутиени за пътуване могат да издържат три до четири носения, в зависимост от нивото на вашата активност. Когато ги перете, не забравяйте да използвате мек сапун и хладка вода, преди да окачите и оставите да изсъхне на въздух.

Обърнете внимание и на гащичките

Сутиените са много важни за комфорта, но това не значи, че не трябва да обърнем внимание и на долната част. Бразилианите и боксерките винаги са били топ избор, що се отнася до комфорт. Това не означава, че не може да вземете и новите си прашки, с които обичате да носите любимия си панталон. Никой не е казал, че един физически активен ден не може да завърши с добра компания на изискано място.

Опаковайте бельото си отделно

На пазара вече могат да се намерят специални органайзери и чанти за съхранение на бельо по време на път. Те са меки, деликатни и страшно удобни. Не правете грешката да сложите сутиените и гащичките си при останалите дрехи. Освен, че не е хигиенично, може да деформирате удобното си бельо. Оборудвайте се със сапун за деликатни материи, в случай, че се наложи да перете бельото си сами.
Прочетено: 222 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 122, Януари 2023

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 121: ПОДХОДЯЩ ГРИМ СПОРЕД ВЪЗРАСТТА
   БРОЙ 120: Диоптричните рамки, които ще Ви подмладят
   БРОЙ 119: Защо е важно медицинските униформи да бъдат качествени
   БРОЙ 117: КАМИЛА ГУДИС – „БРАЗИЛСКИЯТ МАГЬОСНИК“ НА ДИЕТИТЕ
   БРОЙ 116: Как да изберем сенки за очи
   БРОЙ 116: Наистина ли сутиените предотвратяват увисването на гърдите

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски манта - Дамски рокли