ПРАЗНИЧНИЯT ГРИМ – БЪДИ ЗВЕЗДАТА НА ВЕЧЕРТА

ПРАЗНИЧНИЯT ГРИМ – БЪДИ ЗВЕЗДАТА НА ВЕЧЕРТА

Коледа е много специално време от годината. Ето защо “Дебора Милано” откри начин да направи празника още по-вълнуващ с помощта на очарователна парти колекция. Продуктите от тази колекция са елегантни и блестящи, в съзвучие с празничния сезон. Звездни златисти и сребристи проблясъци създават ослепителна визия през най-приказното време от годината.

© Архив „Дебора „ и „Еверет София”

Скъпоценен блясък
Ултрамодерна опаковка, напомняща за скъпоценен метал. Блясъкът е с изключително лека текстура и може да се използва като сенки за очи, блясък за шия, деколте или рамене, за подчертаване на сияйната младост на кожата. Предлага се в 2 блестящи цвята - Champagne Gold и Platinum.

Скъпоценен блясък за устни
Без съмнение върху устните трябва да бъде поставен акцент. Със скъпоценния гланц ще направите вашите устни сияещи и секси. Диамантен блясък, който никога досега не сте имали, в една единствена стъпка! Предлага се в два цвята - Frosty White за ледено студен блясък и Cool Gold за сияещ топъл блясък.

© Архив „Дебора „ и „Еверет София”

© Архив „Дебора „ и „Еверет София”

Скъпоценен молив за очи
Време е за парти! Вземете вашия любим молив за очи – BIG. Текстурата е мека, кремообразна, можете да го използвате като блестящ молив за очи или като блестящи сенки.

Скъпоценна спирала за мигли
Тайната на неустоимия поглед. Скъпоценната спирала за мигли се предлага с невероятна четка - пластичен апликатор, който покрива миглите с безброй блестящи частички и им придава нежни нотки на загадъчност. Лимитираното издание на тази спирала може да се използва самостоятелно или като втори пласт върху обикновена спирала за допълване на бляскавото празнично настроение.

© Архив „Дебора „ и „Еверет София”© Архив „Дебора „ и „Еверет София”

Снимки: © Архив „Дебора „ и „Еверет София”.
Прочетено: 4736 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 17, Декември 2008

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 15: ЧЕРВИЛОТО: НАЧИН НА УПОТРЕБА
   БРОЙ 14: МАГИЧЕСКО ПРЕОБРАЗЯВАНЕ В ЧЕРНО
   БРОЙ 13: Нина Цончева - Художник, чието платно е човешкото лице
   БРОЙ 12: Драматизъм и кукленско излъчване в летния грим
   БРОЙ 11: Изпепеляваща Съблазън

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing