ИЗКУСТВОТО НА ФЛИРТА

ИЗКУСТВОТО НА ФЛИРТА

Необвързаните дами знаят, че този социален статус е забавен през определен период от живота. Но идва момент, в който всеки изпитва нужда от любим човек, с когото да споделя своите мигове. Как обаче да привлечете вниманието на мъжа, когото харесвате?

Експертът по успешни връзки Кристиян Коен дълго време е наблюдавал и анализирал взаимоотношенията “мъже-жени”. Благодарение на това той е успял да разбере какво кара представителите на силния пол да се влюбят до уши. В наръчника “Тайните езици на привличането” авторът събира онези трикове за общуване, които биха помогнали на всяка жена да заинтригува и задържи желания мъж.

Днес ще ви помогнем да заговорите един от тайните езици, а именно – флиртуването. Разберете ли същността на тази малка хитрина, следващата ви първа среща с някой симпатяга ще завърши повече от вълнуващо!

И най-небрежното подхвърляне, изречено навреме, може да доведе до мечтания развой на събитията. Важно е да използвате своя вроден женски чар, за да го накарате да ви забележи. Но какво всъщност означава изразът “между тях има химия”? Атмосферата се нагорещява, когато двама души се интересуват един от друг. Тъй като допускаме, че обектът на вашите желания вече е на хоризонта, нищо не пречи да направите първата стъпка.

ИЗКУСТВОТО НА ФЛИРТА

Чрез невинен флирт ще привлечете вниманието му. След това той ще се включи в играта, която ще стане интересна и за двама ви! Не се страхувайте да дадете първите сигнали. Ако не знаете как точно да упражните неустоимо влияние върху силния пол, ето няколко прости правила:

Закачайте се и бъдете умерено саркастични. Придавайки си излишна важност, повечето жени оставят вкъщи чувството си за хумор, когато отидат на първа среща. Бъдете забавни! Използвайте умело различни похвати, за да покажете, че обичате шегите. Не се страхувайте от смеха - той действа като магнит на истинските мъже.

>Шегувайте се със сериозността на ситуацията. Горният съвет включва и конкретната ситуация! И двамата сте напрегнати и подложени на стрес от първата среща. Разчупете леда с няколко иронични забележки. Те ще му подскажат, че е срещнал дама, която не обича преструвките и умее да бъде себе си.

Нарушавайте социално приемливите граници за физическа близост. Уж случайно докоснете ръката му или допрете глава до рамото му в пристъп на смях. Важно е обаче да не прекалявате с моментите на близост - той, ако е заинтересуван, сам ще ги инициира от един момент нататък.

Правете чувствени и сексуални намеци. Веднага ще запалите искрата на желанието у него, ако съвсем невинно интерпретирате някоя част от общуването ви в сексуален контекст. Включете в разговора чувствен намек и бъдете сигурни, че въображението му вече работи на пълни обороти!

ИЗКУСТВОТО НА ФЛИРТА

Ако вашият събеседник “се хване на въдицата”, това веднага ще си проличи. Той също ще започне да използва подобни техники за флирт, демонстрирайки своя повишен интерес към вашата особа. Направете така, че поведението ви да бъде непринудено и тотално непредсказуемо. Забравете за стереотипите и послушайте своя безпогрешен женски инстинкт. Така съвсем естествено ще продължите успешния флирт, а първата среща ще доведе до втора, трета, защо не и до дългогодишна и щастлива връзка...

Всеки мъж би забелязал жена, която умее да избегне скучните и безсмислени разговори, толкова широко разпространени в днешно време. Чувството за хумор и високото самочувствие трябва да са вашите основни оръжия. Вие сте забавни. Вие сте секси. И може да получите, каквото искате!

Разберете още сега кои са останалите трикове, включени в наръчника “Тайните езици на привличането”. Те ще ви помогнат да имате изумително взаимодействие с мъжете, където и да ги срещнете! Може би в началото ще ви е малко трудно да приложите всички съвети на Кристиян Коен, но ви гарантираме, че те ще променят личния ви живот до неузнаваемост.

Ако пък искате да разширите кръгозора си и да научите как да накарате своя избраник да ви обича и желае дългосрочно, ви препоръчваме да прочетете книгата наръчника “Единствена за Него”. Тя съдържа десетки доказани техники и стратегии за привличане, стъпка-по-стъпка съвети за изграждане на перфектната връзка, както и упражнения за личностно развитие.

ИЗКУСТВОТО НА ФЛИРТА

Снимки:
1. – 3. Флиртуване
Фото: https://lifehacks.io;
https://www.proprofs.com/ ;
https://attractmenyouwant.com
Източник: Fashion.bg
Прочетено: 1081 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 97, Август 2018

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 91: ДЕТСКА ГРАДИНА „АЛБЕРТИНО“ ОТВОРИ ВРАТИ В СОФИЯ
   БРОЙ 86: ХИЛЯДИ ДЕЦА СЕ ВКЛЮЧИХА В КАМПАНИЯТА НА KWIAT ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ДЕТСКОТО ЗРЕНИЕ
   БРОЙ 86: КАМПАНИЯТА НА KWIAT ПРИКЛЮЧИ С БЛАГОТВОРИТЕЛЕН МАЧ И ОЧЕН СКРИНИНГ НА ДЕЦА ОТ ПРИЕМНИ СЕМЕЙСТВА
   БРОЙ 85: СПОРТИСТИ И ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ С ДЕЦАТА СИ ПОДКРЕПИХА КАМПАНИЯТА НА KWIAT ЗА ДЕТСКОТО ЗРЕНИЕ
   БРОЙ 85: „ОБИЧАМ МОЕТО УЧИЛИЩЕ“
   БРОЙ 85: KWIAT СТАРТИРА КАМПАНИЯ ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ДЕТСКОТО ЗРЕНИЕ
   БРОЙ 85: ЙОРДАН ЙОВЧЕВ ПОДКРЕПЯ КАМПАНИЯТА НА KWIAT ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ДЕТСКОТО ЗРЕНИЕ

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски манта - Дамски рокли