„ЛАВАЦА“ И НЕЙНИТЕ ОСВЕЖАВАЩИ КАФЕ НАПИТКИ

„ЛАВАЦА“ И НЕЙНИТЕ ОСВЕЖАВАЩИ КАФЕ НАПИТКИ

Лятото е време, в което се нуждаем от освежаване, а съчетанието на студено кафе „Лаваца“ и топлите слънчеви лъчи е перфектно. „Лаваца“ предлагат разнообразни напитки, а ние сме подбрали малка част от най-добрите им предложения. Хубавото е, че може да се приготвят и в домашни условия.

Първата напитка, която е много подходяща за летния сезон, е „Еспресо Тоник“. За нея са необходими кафе “Lavazza Qualita Oro”, четвърт лайм, лед и тоник. Трябва да се напълни чаша догоре с лед и вътре да се излее студен тоник. След това се прибавя еспресото, направено с кафе „Лаваца“ и гарнирано с лайм.

Лаваца

Следващият кафе коктейл, който от италианската компания препоръчват за топлите дни е „Айс Еспресо“. За да бъде вкусът неустоим, трябва да използвате “Lavazza Qualita Oro”. Прибавя се лед, а върху него се излива късото кафе.

Лаваца

Сред най-освежаващите напитки, които „Лаваца“ предлага, е „Айс Лате“, защото съчетава плътните вкусове на кафето с мекия допир на млякото и свежестта на леда. За да се насладите на коктейла с кофеин, трябва да сложите повече лед в голяма чаша, прибавя се разпененото мляко, а накрая се добавя и късото кафе “Lavazza Qualita Rossa”. За разкош може да се добави бита сметана, поръсена с канела.

Лаваца

Студените кафе коктейли са още по-приятни, когато са приготвени с кафе „Лаваца“, защото вкусът, ароматът, свежестта са неповторими и може да им се насладите по всяко време през лятото, независимо дали сте в офиса или на почивка.

Снимки:

  1. Едно от предложенията на „Лаваца“ – „Еспресо Тоник“.
  2. „Айс Еспресо“ – още едно предложение от „Лаваца“.
  3. Освежаваща напитка от „Лаваца“ – „Айс Лате“.

Фото: © Lavazza.bg
Източник: www.lavazza.com
Прочетено: 1543 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 119, Юли 2022

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 118: КАК МОЖЕ ДА СТАНЕТЕ ПОТРЕБИТЕЛ НА УСТОЙЧИВА МОДА?
   БРОЙ 117: КАК ДА РИСУВАМЕ ПО НОМЕРА?
   БРОЙ 116: Оборудване за домашно студио: полезна информация
   БРОЙ 115: Защо комплектите трябва да са част от гардероба на момчетата
   БРОЙ 115: “LA CARA MI EXCLUSIVE BY MILA ZAHARIEVA”: „ДА СЪХРАНИМ ЖЕНСКАТА ИНДИВИДУАЛНОСТ!"

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing