ГРИЖАТА ЗА КОСАТА КАТО ТЕРАПИЯ ЗА ТЯЛОТО И ДУШАТА

ГРИЖАТА ЗА КОСАТА КАТО ТЕРАПИЯ ЗА ТЯЛОТО И ДУШАТА

Виктория Апостолова

За всяка една жена, а дори и за мъжете, ходенето при артист-коафьор е едно от най-любимите занимания. Дамите могат да се съгласят, че когато косата им не изглежда добре, целият им ден тръгва накриво. А новата визия, особено ако е сполучлива, може тотално да промени облика и дори настроението на човек. За целта, естествено, е нужен добър стилист.

Артист-коафьорът Мария Караганова

Ако още не сте намерили такъв, нека ви представя Мария Караганова. Тя е професионалист, който не спира да взима участие в коафьорски спектакли. Завършила е успешно много курсове на „Академия Л'Ореал България“ и е печелила редица състезания. Преминала е обучения в “Alexandre de Paris Academie”, “Advanced cut and color” на “Saks Academies”, “Artistic workshop cut and chignon” с Летисия Генау, ниво „Мастър“ в „Академия Л'Ореал“ и много други, а вече от повече от десет години управлява собствен салон - „Ем салон“. Дипломите и сертификатите, закачени по стените, карат клиента да изпитва уважение и спокойствие, че ще получи най-доброто. Абсолютно безкомпромисна е към продуктите, които използва, защото нейното желание е клиентът да си тръгне доволен и щастлив.

Предложения на Мария Караганова

Освен професионално внимание към косите, Караганова предлага много топло и приятелско отношение на всеки, отворил вратата на фризьорския ѝ салон. Интелигентността и чувството за хумор определено не остават незабелязани и те привличат да се върнеш обратно в „Ем салон“.

Предложения на Мария Караганова

„За мен Мария Караганова не е просто фризьор, тя е професионалист. Винаги постига цвета, който искам да видя в косите си. Благодарение на нея, мога да бъда с руса и дълга коса. Освен перфектна поддръжка на краищата и щадящо подстригване, тя ми дава отлични съвети за домашна грижа. И не на последно място, цените в „Ем салон“ са адекватни и има голям избор от изключителни терапии. Щастлива съм, че животът ме срещна с нея и след всяко посещение на фризьорския ѝ салон, се чувствам щастлива и отпочинала“, споделя една от нейните клиентки – Мария Иванова.

Предложения на Мария Караганова

Снимки:

  1. Артист-коафьорът Мария Караганова.
  2. – 4. Предложения на Мария Караганова.

Фото: © Архив на Мария Караганова
Прочетено: 2572 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 119, Юли 2022

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 118: НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ ПРИ ПРИЧЕСКИТЕ ЗА 2022
   БРОЙ 117: МАРИЯ КАРАГАНОВА: ФРИЗЬОРСКАТА ПРОФЕСИЯ СЕ НУЖДАЕ ОТ НОВ СТАНДАРТ
   БРОЙ 116: L'ORÉAL ПРЕДСТАВИ ДВА НОВИ ПРОДУКТА
   БРОЙ 115: АКТУАЛНИ ПРИЧЕСКИ ЗА КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ
   БРОЙ 114: АКТУАЛНИ ТЕНДЕНЦИИ В ПРИЧЕСКИТЕ ЗА 2021

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing