НОВАТА КОЛЕКЦИЯ НА "СЕН ЛОРАН" Е ВДЪХНОВЕНА ОТ СРЕБЪРНИЯ ВЯТЪР

НОВАТА КОЛЕКЦИЯ НА "СЕН ЛОРАН" Е ВДЪХНОВЕНА ОТ СРЕБЪРНИЯ ВЯТЪР

За зима 2021 Антъни Вакарело изведе социално дистанцираното ревю на следващо ниво като представи колекцията си за „Сен Лоран“ на магическо място, изпълнено с природа. Озаглавена „Където духа сребърният вятър“, гамата беше показана чрез кинематографичен филм, улавящ бляскавата визия, вдъхновена от 60-те години.

Lifestyle

„Сериозните въпроси ви тласкат да приемате други неща по-малко сериозно, като намирането на баланс, докато стоите на ръба – това е изтънчена дарба“, обяснява дизайнерът в изявление. Насочвайки „момиче в пейзажа, към който тя не принадлежи“, колекцията е разположена на сюрреалистичия фон на гигантски водопад, айсберги и други.
Откритата гледка определи отношението към шоуто, включващо метално боди, съчетано с ансамбъл от туийд яке и пола. Бляскавата тема продължава поредица от тоалети в най-различни нюанси, вариращи от лилаво и розово до червено и кафяво. На друго място модели вървят наперено по пистата в кожени облекла, включително с шорти с дължина до коляното, съчетани с дълги ботуши. По-нататък се открояват плетените жилетки, както и обшивките на блейзерите и ръбовете на полата.

Тук може да видите ревюто „Сен Лоран“:
Прочетено: 47 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 114, Септември 2021

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 113: ТЕЛЕВИЗИЯ CODE FASHION ВРЪЧИ СВОИТЕ НАГРАДИ ЗА 2020-ТА
   БРОЙ 113: ЕКСКЛУЗИВЕН РЕВЮ-СПЕКТАКЪЛ НА НОСИТЕЛИТЕ НА ЗЛАТНИ ИГЛИ
   БРОЙ 112: „ЛАВАЦА” С ДЕСЕТГОДИШЕН АНГАЖИМЕНТ КЪМ ТЕНИСА
   БРОЙ 111: КАКВО СЕ СЛУЧИ НА ПАРИЖКАТА СЕДМИЦАТА НА МОДАТА?
   БРОЙ 110: Най-добрите СПА хотели на морето

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски манта - Дамски рокли