МАРИЯ И СТЕФАН ОТ "100% БУДНИ" ПЕЯТ УНИКАЛНА КОЛЕДНА ПЕСЕН

МАРИЯ И СТЕФАН ОТ "100% БУДНИ" ПЕЯТ УНИКАЛНА КОЛЕДНА ПЕСЕН

 * Чаровните ТВ водещи направиха певческия си дебют

Хелена Тодорова

Харизматичните водещи на телевизионното предаване „100% будни“ по БНТ – Мария Андонова и Стефан А. Щерев, направиха своя певчески дебют! Това се случи по време на записа на песента „100% Будни на Коледа“, в която те пеят заедно с децата от вокална група „Мики Маус“ с ръководител Вяра Панталеева. Музиката и текста са на Чавдар Цолов.

100% БУДНИ

Развълнуваните водещи споделиха: „Коледа е онова духче във всеки един от нас, което ни държи будни в студените зимни дни. Коледа ни сплотява, събира, дава ни онази заедност, която често пренебрегваме в обикновения делник! Нека да сме 100% будни на Коледа!“ (Мария Андонова) и „Коледната песен е нещо, което не е присъствало в моето меню или рецептурник за добро настроение.  Поканата на Вяра Панталеева беше като неотменим декрет и на стари години и аз се поддадох на коледния дух.

ецата от група „Мики Маус“ са искрени и великолепни. Благодаря им за съвместното приключение“ (Стефан А. Щерев).

100% БУДНИ

100% БУДНИ

100% БУДНИ

Песента „100% Будни на Коледа“ ще бъде официално представена от лицата на БНТ – Мария и Стефан, на 7 декември  (вторник) в ефира на „100% будни“.

Снимки:

1. - 3.  Водещите на БНТ Мария Андонова и Стефан А. Щерев.

4. Водещата Мария Андонова.
Фото: Архив на ТВ предаване „100% будни“ по БНТ
Прочетено: 1847 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 115, Декември 2021

МЕТАВСЕЛЕНА ОТ МАРК ЗУКЪРБЪРГ

Радинела Гелева

След като преименува „Фейсбук“ на „Мета“, Марк Зукърбърг направи смел залог на своята визия за бъдещето: свят, в който хората са свързани и живеят във виртуална вселена. Фокусът на „Мета“ ще бъде да вдъхне живот на метавселената и да помогне на хората да се свързват, да намират общности и да развиват бизнеса си.

Meta

Когато „Фейсбук“ стартира през 2004 г., промяната в начина на общуване между личностите започна, а идеята на метавселената е да бъде хибрид между днешните онлайн социални преживявания, понякога разширени в три измерения или проектирани във физическия свят. Това ще позволи споделянето на  завладяващи преживявания с хора, с които не можем да бъдем заедно. Това е следващата еволюция и поставя ново начало за компанията.
За ребрандирането на „Мета“, Зукърбърг споделя, че е мислил, откакто е купил „Инстаграм“ и „Уатсап“, но в началото на тази година взима окончателното решение.

Метавселената като идея не е нова, но не беше вкарана в масовия разговор, докато Зукърбърг не започна да говори публично за нея. Концепцията произлиза от „Снежен крах”, дистопичен роман от 90-те, в който хората бягат от разпадащия се реален свят, за да бъдат напълно потопени във виртуален. Основателят на „Фейсбук“ признава, че произходът на думата е „измама“, но въпреки това се опитва да възстанови метавселената като утопична идея, която ще отключи изцяло нова икономика на виртуални стоки и услуги.
През следващото десетилетие той смята, че голяма част от общността ще прекарва време в напълно потапяща 3D версия на интернет, която обхваща не само хардуера на „Мета“, но и други устройства. Неговата цел е да  изгради технология, която един ден може да позволи появяването ни във виртуално пространство като пълен аватар или като холограма в хола, в реалния свят, на приятел, който живее в другия край на света.

Снимка:

  1. Лого на „Мета“.

Фото: unsplash.com
Източници:
https://www.theverge.com/22749919/mark-zuckerberg-facebook-meta-company- rebrand
https://about.fb.com/news/2021/10/facebook-company-is-now-meta/
Прочетено: 1869 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 115, Ноември 2021

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 113: ВЛИЯНИЕТО НА ТЕХНОЛОГИИТЕ ВЪРХУ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ
   БРОЙ 112: ТЕНДЕНЦИИ ПРИ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ ПРЕЗ 2021 ГОДИНА
   БРОЙ 109: ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ СТАЙЛИНГ В ТЕЛЕВИЗИОННАТА ЖУРНАЛИСТИКА
   БРОЙ 108: Професионалният стайлинг в телевизионната журналистика
   БРОЙ 108: Fashion.bg с колекция на Фестивал на модата и красотата 2020

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing