“DHL” И “MYKKE HOFMANN” ПОДКРЕПЯТ МЛАДИТЕ ДИЗАЙНЕРИ

“DHL” И “MYKKE HOFMANN” ПОДКРЕПЯТ МЛАДИТЕ ДИЗАЙНЕРИ

Радинела Гелева

Водещата логистична фирма “DHL” и известният бранд за устойчива дамска мода “Mykke Hofmann” организират конкурс, с който да открият „зелените“ дизайнери на бъдещето. Медиен партньор на инициативата за територията на България е единствената модна телевизия у нас – Code Fashion TV.

конкурс за устойчива мода

Всеки, който желае да участва в конкурса “Forever Pieces” е необходимо да изпрати до пет скици, от които самите “Mykke Hofmann“ ще изберат и може да произведат дизайн, който да бъде включен в устойчива модна колекция, която ще се продава на техния сайт – www.mykkehofmann.com. Печелившите дизайни, следователно и визионерите, ще бъдат представени пред световния моден елит, като е предвидена и парична награда от 1000 евро за всеки от отличените. Приходите от продажбата на колекцията ще бъдат дарени за благотворителност. Конкурсът ще продължи до 5 декември 2021 година. Посетете уебсайта на конкурса, за да се запишете и да научите повече за инициативата - https://inmotion.dhl/en/fashion/forever-pieces/.

“Forever Pieces” дава шанс на дизайнерите да изградят име в модната индустрия и в същото време да създадат дизайн за лимитирана дамска колекция от “Mykke Hofmann”, напълно съобразена с екологичните стандарти и устойчивите тъкани и материали. Академията за мода и нейният председател проф. Любомир Стойков адмирират конкурса и въобще идеята за зелена и устойчива мода, и апелират към младите български дизайнери да се включат и да покажат своите най-добри умения.

Снимка: Информация за конкурса “Forever Pieces”
Фото и източник: https://inmotion.dhl/en/fashion/forever-pieces/
Прочетено: 1768 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 115, Ноември 2021

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 113: АКАДЕМИЯТА ЗА МОДА ПРЕДСТАВИ ТАЛАНТЛИВИ МЛАДИ ДИЗАЙНЕРИ
   БРОЙ 113: НОСИТЕЛНАТА НА ЗЛАТНА ИГЛА ЗА НАЙ-ДОБЪР МЛАД ДИЗАЙНЕР ПРЕДСТАВИ КОЛЕКЦИЯ IMPRESSIONS
   БРОЙ 111: ЛЯТНА ПРОГРАМА НА “ИЗКУСТВАТА НА МОДАТА”
   БРОЙ 106: ДИЛЯНА МАТЕЕВА С НОВА КОЛЕКЦИЯ – „ЧИСТОТАТА НА ДОБРОТАТА”, ВДЪХНОВЕНА ОТ МАЙКА ТЕРЕЗА
   БРОЙ 105: БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ МЛАДИ ДИЗАЙНЕРИ ПОКАЗАХА СВОИ ТВОРЕНИЯ НА БГ МОДНА ИКОНА 2019

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing