“PAPENA” – БРАНД, КОЙТО ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ТВОРЕЙКИ, ДА ПРЕДСТАВЯ СЕБЕ СИ

“PAPENA” – БРАНД, КОЙТО ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ТВОРЕЙКИ, ДА ПРЕДСТАВЯ СЕБЕ СИ

Пламена Мишева, дизайнер на модния бранд “Papena”, е носител на „Златна игла 2022“ в категория „Най-добър млад дизайнер“. Създава “Papena” през 2017 година - бранд, основаващ се на ръчната изработка, личната история и истинските емоции. Всяка изработена колекция е пресъздадена приказка от събития в живота на самата дизайнерка, междувременно съчетана с модните тенденции. Дори името на бранда е породен от детския псевдоним на създателката, която се е самонаричала Мена Папена, вместо Пламена Мишева. “Papena“ е бранд, създаден с чувство, за да остави по малко от себе си във всяко творение – бранд, който ще продължава, творейки да представя себе си.  

Пламена Мишева взе няколко пъти участие в социално-културния проект на Академията за мода – „Вечери на стила“. По време на „Вечер на стила: футуристичен шик“, дизайнерката представи два тоалета. Първият тоалет, който бе предназначен за женската аудитория, представляваше класически ¾ шлифер с различни лице и гръб. Под него се забелязваше спортно-елегантен костюм, състоящ се от три части в бежова гама. Второто предложение, предназначено за мъжкия пол, се състоя от дълъг черен панталон с външни джобове. Горната част представляваше овърсайз  тениска, ръчно изрисувана, по която имаше худи с ръчни пришивки и отново ръчно направена рисунка. 

“Papena” отново презентира два аутфита на социално-културния проект на тема „радостното облекло“. Първият тоалет се състоеше от ръчно изрисуван с коледни мотиви суитшърт, който е подходящ както за него, така и за нея, даже и за малчуганите. За мъжката аудитория бе подготвила черен поръчков суитшърт (худи), но този път бе изрисуван един от любимите герои, а именно „Жокерът“. Към него бе прибавена вълнена жилетка за по-студените дни, която отново беше с ръчно нарисувани мотиви и черен панталон, съчетан с последните модни тенденции и нужния комфорт за всеки ден.

Интересното е, че и при двете си участие във „Вечери на стила“, самата Пламена Мишева презентира единия аутфит.

Снимки:

1. -2. Пламена Мишева по време на „Златна игла 2022“, където бе удостоена с приза в категория „Най-добър млад дизайнер“.
3.- 4. Пламена Мишева по време на социално-културния проект на Академията за мода – „Вечер на стила: футуристичен шик“.
5. – 6. Пламена Мишева по време на социално-културния проект на Академията за мода – „Вечер на стила: радостното облекло“.
Фото: © Академия за мода / Хайлайф
Прочетено: 1183 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 122, Януари 2023

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 118: ЛИА КАМЕНОВА ПРЕДСТАВИ СВОЯТА ДЕБЮТНА КОЛЕКЦИЯ
   БРОЙ 117: АКАДЕМИЯТА ЗА МОДА СТИМУЛИРА МЛАДИТЕ ТВОРЦИ
   БРОЙ 116: МОДНИЯТ ЕТИКЕТ “FASHIONXNBU“
   БРОЙ 115: “DHL” И “MYKKE HOFMANN” ПОДКРЕПЯТ МЛАДИТЕ ДИЗАЙНЕРИ
   БРОЙ 113: АКАДЕМИЯТА ЗА МОДА ПРЕДСТАВИ ТАЛАНТЛИВИ МЛАДИ ДИЗАЙНЕРИ
   БРОЙ 113: НОСИТЕЛНАТА НА ЗЛАТНА ИГЛА ЗА НАЙ-ДОБЪР МЛАД ДИЗАЙНЕР ПРЕДСТАВИ КОЛЕКЦИЯ IMPRESSIONS

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing