ИДЕИ ЗА КОЛЕДНА ФОТОСЕСИЯ

ИДЕИ ЗА КОЛЕДНА ФОТОСЕСИЯ

Радинела Гелева

 Празниците са време да се съберем и да прекараме време с любимите си хора. Зимата, това е сезон, когато можете да направите страхотни семейни снимки и да ги запазите като топъл спомен.

Идеи за коледни снимки

Може да разгледате няколко идеи за коледна фотосесия, които ще допринесат за празничното настроение на всеки:

Ако сте на мнение, че коледните снимки с Дядо Коледа са само за деца, не сте прави. Създаването на спомени с Дядо Коледа не само ще ви позволи да изживеете отново спомените си от детството, но и ще ви даде шанс да се насладите на Коледа в най-голяма степен, с тези класически коледни идеи за снимки. Купете си костюм на Дядо коледа и запечатайте моментите, като игрите с децата или раздаването на подаръци. За да предизвикате още повече усмивки, не забравяйте, че възрастните хора също сядат в скута на добрия старец.

Идеи за коледни снимки

Коледните снимки със сняг и златист цвят е печеливша и класическа комбинация, която се свързва с празненствата на семейна Коледа. Що се отнася до аксесоарите, можете да изберете гирлянди и златни коледни топки, и по този начин да изглежда, че сте се снимали навън. Снегът и златото са печеливша двойка, когато става въпрос за създаване на идеи за коледни снимки. Цветовете, като бяло и златисто са класически и  създават перфектна атмосфера на празничния сезон.

Идеи за коледни снимки

През последните години, скандинавският стил е актуален за зимни снимки. Той е с изцяло бяла тема и присъстват селски елементи, естествени вечнозелени растения и бляскави детайли от козина. Всичко това в комбинация придава уют и топлина. За да са по-интересни крайните резултати, всички трябва да са облечени в един и същ цвят, като най-подходящи са нюансите на светлосиньото, бежовото и червеното.

Не може да се отрече, че шапките, ръкавиците, шаловете и ботушите са някои основни атрибути за идеите на коледни снимки. Седнете в една редица, облечени в бели тениски и шапки на Дядо Коледа, следвайки семейния ред за старшинство (от най-възрастния до най-младия). Тази семейна снимка ще ви даде най-сладкия семеен портрет .

Идеи за коледни снимки

Никоя Коледа не е пълна без приказни светлини. С тях не  е нужно да мислите как да застанете, за да се получи ефектен кадър. Просто се прегърнете, увийте блещукащите лампички около себе си и бъдете естествени с израженията си. Блясъкът и жизнеността на светлините ще създадат очарователно усещане в снимките.

Ако позирате със значим човек, можете да направите приказни светлини на фона на коледната си фотосесия. Размазването на светлините на заден план ще създаде романтично, топло усещане. Тази идея без съмнение ще се превърне в една от най-интересните коледни фотосесии, особено ако имате малко семейство или сте в по-интимна обстановка.

Идеи за коледни снимки

Що се отнася до това кога трябва да бъдат направени вашите коледни снимки, започването рано винаги е най-добрият избор.

 

Снимки: 1. – 5. Идеи за коледни снимки
Фото: www.pinterest.com

Източници: https://www.minted.com/lp/family-pictures-ideas; https://www.shutterfly.com/ideas/christmas-photo/
Прочетено: 2227 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 115, Ноември 2021

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 114: АКЦЕНТИ В РЕКЛАМНАТА ФОТОГРАФИЯ ЗА 2021 ГОДИНА
   БРОЙ 113: „Жената в злато“
   БРОЙ 110: КОСТАДИН КРЪСТЕВ - КОКО: НАДЯВАМ СЕ СКОРО ДА СПЕЧЕЛЯ ТРЕТАТА СИ ЗЛАТНА ИГЛА
   БРОЙ 101: ФОТОГРАФЪТ ДИЛЯН МАРКОВ: "ЕРОТИКАТА Е В ОЧИТЕ"
   БРОЙ 100: ИВАЙЛО СТАНЕВ С КРАСИВИ КАДРИ ЗА СОФИЯ БОРИСОВА

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing