ВИКТОРИЯ БЕКЪМ ПРИВЛЕЧЕ ОБЩЕСТВЕНОТО НЕДОВОЛСТВО

ВИКТОРИЯ БЕКЪМ ПРИВЛЕЧЕ ОБЩЕСТВЕНОТО НЕДОВОЛСТВО

Мая Асенова

В началото на пандемията с коронавируса не само хората бяха подложени на голям стрес и паника, но и много голяма част от бизнес средите. Несъмнено тази криза се отрази в голяма степен и на модната индустрия, като нанесе големи и непоправими щети. Пример за това е Виктория Бекъм, която попадна в центъра на голям скандал точно по време на вълната от случаи на Covid-19. Причината беше, че е пуснала в отпуск 30 от своите служители, като част от тях са получили писмо, което ги уведомява, че заплатите им ще се изплатят на 80% от държавата, а  работодателят ще поеме само останалите 20%. След тази новина в социалните мрежи избухна вълна от недоволство спрямо дизайнерката.
Причината за общественото недоволство е, че семейство Бекъм не е до толкова финансово засегнато предвид богатството, което притежава и не би трябвало да се възползва от правителствената схема за спасяване на бизнеса. Активите на Виктория към този момент възлизат на цели 335 милиона паунда, а само колекцията й от чанти е била оценена на 1,5 милиона паунда.

Скандали

След вълната от недоволство и критика тя обяви, че се чувства зле за случилото се, но въпреки това, не се отрича от действията си, защото нейният бизнес е като всички останали. Освен това Виктория не смята, че е коректно да бъде осъждана за нещо, което правят много компании. Дизайнерката споделя също, че отдавана е имала проблеми с бизнеса си, тъй като е имало периоди, в които марката й не е носела никаква печалби и често е попадала в условия на фалит.

Скандали

Скандали

Снимки:
1. – 3. Виктория Бекъм
Фото: https://www.gabimay.com.br/moda/45-looks-com-calca-da-victoria-beckham/
https://www.aufeminin.com/mode/victoria-beckham-comment-elle-est-devenue-une-bombe-photos-s2489.html

Източници:
https://www.dailymail.co.uk
https://www.thesun.co.uk
Снимка 3: Виктория и част от нейната колекция дрехи - https://www.thesun.co.uk/living/3268172/victoria-beckhams-target-clothing-sold-out-ebay/
Прочетено: 4194 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 107, Юни 2020

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 103: АДУТ АКЕЧ ОБВИНЯВА СПИСАНИЕ "WHO" В РАСИЗЪМ
   БРОЙ 98: СЕЛЕНА ГОМЕС ВЛЕЗЕ В ЦЕНТЪР ЗА ПСИХИЧНО ЗДРАВЕ
   БРОЙ 82: АРЕСТУВАХА СУПЕРМОДЕЛА СТЕФАНИ СИЙМОР
   БРОЙ 78: АБИТУРИЕНТСКИ БАЛОВЕ 2015 – ПАРАД НА СУЕТАТА ИЛИ… ?
   БРОЙ 72: Румър Уилис със скандална рокля

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing