ДЖИДЖИ ХАДИД И ЗЕЙН МАЛИК СЕ РАЗДЕЛИХА

ДЖИДЖИ ХАДИД И ЗЕЙН МАЛИК СЕ РАЗДЕЛИХА

Елизабет Астарджиева

След шест години бурна любов, връзката между Джиджи Хадид и Зейн Малик изглежда, че е приключила окончателно. Двамата са се разделяли и събирали множество пъти, но дали и сега ще намерят пътя един към друг?

Джиджи Хадид и Зейн Малик

Ангелът на „Виктория Сикрет“ и певецът потвърдиха връзката си през 2016 г., но две години по-късно последва първата им раздяла, която не продължи дълго. През изминалата година звездната двойка зарадва своите фенове, като съобщи, че очакват дете. От тяхната любов се роди момиченце на име Кай.

Преди около месец Зейн и Хадид отново се разделиха. За неочакваната раздяла се пишат много версии. Най-коментираната е, че Малик е влязъл в спор с майката на любимата си и дори ѝ посегнал.  Певецът отрича да е проявявал агресия срещу Джиджи или майка ѝ Йоланда, но в името на дъщеря си отказва да дава подробности по случая. Бившият член на „Уан дайрекшън“ се надява тъща му да преразгледа „фалшивите“ си твърдения и да насочи вниманието си към разрешаване на семейните конфликти насаме.

Джиджи Хадид и Зейн Малик

Хора от обкръжението им споделят, че не гледат все още сериозно на скорошната им раздяла, защото това не е нещо необичайно за тях и е въпрос на време отново да се съберат. Все пак са на мнението, че имат нужда от малко време разделени, защото ще се отрази добре на отношенията им.

Майката на Хадид е много разстроена от случилото се, предвид всичко, което е правила за Зейн. Цялото ѝ семейство се надява американският модел да прекрати окончателно връзката си с Малик, защото намират поведението му за неприемливо.

В момента двойката се е фокусирала върху попечителството над едногодишната им дъщеричка и се срещат с адвокати поотделно. Двамата искат да се уверят, че ще разрешат тази ситуация и искат правата над Кай, но са наясно, че само с комуникация ще успеят да бъдат добри родители, въпреки напрегнатата обстановка. Хадид държи Зейн да присъства в живота на Кай, защото знае, че дъщеря им се нуждае от баща си.

Снимки:

Фото: © Inez and Vinoodh / Vogue

  1. Зейн и Джиджи на корицата на “Vogue” през август 2017.
  2. Звездната двойка празнува първия рожден ден на дъщеря си Кай.

Фото: www.instagram.com

Източници:
https://people.com/music/gigi-hadid-zayn-malik-break-up-amid-yolanda-alleged-argument/
https://www.vogue.com/article/gigi-hadid-and-zayn-malik-have-reportedly-broken-up
https://www.elle.com/culture/celebrities/a38151560/gigi-hadid-zayn-malik-reconciliation-feelings-november-2021/
https://www.masala.com/news-2/everything-that-happened-between-zayn-malik-and-yolanda-hadid-that-led-to-his-breakup-with-gigi-hadid-reports
Прочетено: 1999 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 115, Декември 2021

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 113: АЗИС: „ИЗГРАЖДАНЕТО НА МОЯ ОБРАЗ ОЩЕ НЕ Е ПРИКЛЮЧИЛО!“ *
   БРОЙ 111: ПРАДА ПРЕКРАТИ ДОГОВОРА СИ С АКТРИСАТА ЖЕНГ ШУАН
   БРОЙ 107: ВИКТОРИЯ БЕКЪМ ПРИВЛЕЧЕ ОБЩЕСТВЕНОТО НЕДОВОЛСТВО
   БРОЙ 103: АДУТ АКЕЧ ОБВИНЯВА СПИСАНИЕ "WHO" В РАСИЗЪМ
   БРОЙ 98: СЕЛЕНА ГОМЕС ВЛЕЗЕ В ЦЕНТЪР ЗА ПСИХИЧНО ЗДРАВЕ

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing