„БАЛЕНСИАГА” СЪДИ НИКОЛА ГЕСКИЕР

„БАЛЕНСИАГА” СЪДИ НИКОЛА ГЕСКИЕР

Скандали„Баленсиага” съди бившия си творчески директор Никола Гескиер след скандално интервю, което бе публикувано след напускането му от модната къща. В него той критикува марката и начина й на управление.

Според френското бизнес списание Challenges „Баленсиага”, която е собственост на Керинг, по-известно като PPR – е подала правни санкции срещу дизайнера за "нарушение на задължението за конфиденциалност". Интервюто, за което става въпрос е публикувано в списание System през април, където дизайнерът за първи път говори за напускането си. В откровеното интервю Гескиер разкрива, че е решил да напусне модната къща, защото в края се е чувствал много самотен и като „изсмукан”. Той обвинява бранда, че му "липсва посока" и твърди, че не е получил подкрепа по отношение на бизнес отношенията им. Представител на Керинг отказва да коментира твърденията.

Гескиер и „Баленсиага” обявиха края на своето 15-годишно сътрудничество през ноември миналата година, а дизайнерът беше наследен от Александър Уанг като творчески директор.

Снимка:

  1. Дизайнерът Никола Гескиер

Фото и източник: http://www.vogue.co.uk 
Прочетено: 3348 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 67, Август 2013

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 66: ЙОКО ОНО НА СЪД ЗА ПЛАГИАТСТВО
   БРОЙ 65: ДАВИД ЛАШАПЕЛ ОБВИНЕН В НАПАДЕНИЕ
   БРОЙ 64: ФАЛШИВИ ЧАНТИ “ЕРМЕС” ЗА 10 МИЛИОНА ПАУНДА
   БРОЙ 63: КОНСТАНС ЯБЛОНСКИ НА СЪД
   БРОЙ 62: ПОЛ ДЮНЕВ СРЕЩУ ПРЕСАТА

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing