Кои са най-актуалните мъжки якета

Кои са най-актуалните мъжки якета

Изборът на връхни дрехи за мъже е инвестиция в комфорта ни през зимата. В това да се чувстваме удобно и модерни дори и когато навън времето е мразовито. Представителите на силния пол обичат модата и я следят с повишено внимание по всяко едно време от годината. И когато дойде време да извършат необходимите промени по съдържанието в гардероба, се заемат със задълбочено проучване на актуалните трендове, които са водещ критерий в случая.

Какви видове мъжки якета има

Какви видове мъжки якета има

Видовете мъжки якета не са никак малко. Има за всеки по нещо подходящо, което се дължи на огромния избор от продукти по магазините. А той включва следните модели:

  • дънкови – носят се през по-топлите месеци и се съчетават лесно с всичко. Идеално решение са за ежедневието, когато искаме да се чувстваме най-вече удобно; 

  • зимни – тази категория мъжки якета включва модели връхни дрехи със специален пълнеж, които да ни осигуряват необходимата топлина. В случая на преден план излиза качеството на материите, които трябва да изолират от вятър, дъжд, сняг и студ;

  • кожени – “гъзарско” решение, което подхожда на всекиго. Връхните дрехи от кожа са стилни и винаги на мода, а това ги превръща в “must have” придобивка и задължителен елемент за всеки гардероб;

  • с качулка – може да е с пух или да е изцяло от текстил, но е препоръчително да заложите на първия вариант, тъй като той се определя като тренд;

  • шушлякови – могат да имат спортен дизайн или да са в градски стил, но и в двата случая ще ви осигурят нужния комфорт, докато ги носите. Налични са в разнообразни цветове, така че всеки ще може да открие подходящия според стила и вкуса си десен; 

  • пролетни/есенни – материите са леки и по-тънки, а цветовете светли и свежи. Към тази категория можем да отнесем и кожените мъжки якета, които се носят основно през преходните сезони. Има и подходящи модели от шушляк за пролетта и есента.

Купете подходящо мъжко яке, съгласувайки избора си и с финансовата рамка, която сте си определили като критерий. Бъдете взискателни към всяка една подробност – дизайна, цветовете, материите, размера и цената.

Кои са най-актуалните модели

Ако прекарвате време в онлайн пространството, ще можете лесно да проучите кои са най-популярните към момента тенденции при дрехи като мъжките якета. Кожените модели и тази година не помръдват от първите позиции, а тези от шушляк заслужено ги следват на второ място. След тях се нареждат и дългите палта в делови стил, който се котира много добре сред мъжете от известно време насам. Актуалната цветова схема включва нюанси като черно, сиво, кафяво, тъмнозелено и тъмносиньо.
Прочетено: 1331 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 115, Ноември 2021

ПРОЕКТЪТ “MINOAR REPRESENT”

Дизайнерите на модния бранд “Minoar” Теодора Спасова и Йоан Гълъбов създадоха проекта “MINOАR REPRESENT”, който има за цел да обедини социално различни сфери на изкуството и културата, обвързани с естетически концепции. Проектът ще се проведе в поредица от събития в концептуалното пространство на официалния магазин на Minoar.

Minoar

Всеки гост автор бе презентиран с тематична инсталация създадена от креативния екип на Minoar Concept Store, обединяваща стилистически естетическото и емоционално усещане на обектите представени в пространството.

Minoar

От 01.11. До 07.11.2021г., Minoar Concept Store представиха своя първи гост автор - Доц. Д-р. Яна Костадинова. В периода от седем дни, клиенти, приятели и почитатели на авангардния стил успяха да се сдобият с уникални лимитирани авторски бижута, които вече са достъпни както във физическия магазин на “Minoar”, така и в официалния им сайт.

Minoar

Зад 13-те авангардни колиета на Яна Костадинова се усеща ясно изведена собствена семиотична система от цветове и форми, които се забелязват в магнетичната и тайнствена колекция от колиета. Всеки един детайл вплетен в графичните аксесоари играе своята дисонансна или хармонизираща роля, всеки жест, щрих, ритъм или пауза имат своето конкретно обусловено място.

Minoar

Да създадеш красота от разруха, оформяйки късчета от вулканични камъчета в бижутата, е като да контролираш хаоса, а мулажираните декоративни елементи от целулозна паста имитиращи застиналата лава демонстрират израз на опитомяване на природната стихия във форма.  Крайният резултат е 13 графични колиета вибриращи в елегантен ритъм и  хармонична последователност.

Minoar

Minoar

Снимки:

1. - 6. Предложения от модна къща Minoar и доц. д-р Яна Костадинова.

Фото: Личен архив на Minoar.
Прочетено: 1362 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 115, Ноември 2021

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 114: “PHASIS”: НАЙ-НОВОТО ПОСЛАНИЕ НА „МИНОА̀Р“
   БРОЙ 114: “PHASIS”: НАЙ-НОВОТО ПОСЛАНИЕ НА „МИНОА̀Р“
   БРОЙ 113: Аксел Харди презентира екологична и етична мода пред гостите на „БГ модна икона 2021“
   БРОЙ 112: ИЗГРАЖДАНЕ НА ДРЕХИ ЧРЕЗ 3D ПРИНТЕР
   БРОЙ 111: Българска Модна Асоциация с участие в Circular City Week New York

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita