ПЪТЕВОДИТЕЛ В ИЗБОРА НА МЪЖКИ ЧАСОВНИЦИ

ПЪТЕВОДИТЕЛ В ИЗБОРА НА МЪЖКИ ЧАСОВНИЦИ

За много от господата изборът на подходящия ръчен часовник може да бъде трудна задача. С толкова много стилове и марки, от които може да се избира, дори простото пазаруване става нещо объркващо и стресиращо. Ето защо е добре да последвате това ръководство, предоставено от Timedix, с което лесно ще изберете правилния измежду всички мъжки часовници онлайн, който да отразява вашата личност и да допълва вашия стил.

Часовник

Класически или минималистичен дизайн
За първия си часовник е най-добре да изберете артикул с елегантен и минималистичен дизайн. Този вид мъжки часовници предлагат изключителна гъвкавост. Те могат да се носят във всяка ситуация или събитие и биха допълнили всяко облекло, което имате.
Ако все още не сте готови да похарчите пари за закупуване на няколко часовника за различни тоалети и събития, тогава изборът на елегантен и минималистичен модел ще ви бъде от най-голяма полза.

Правилният размер
Що се отнася до избора на правилния размер, винаги трябва да имате предвид едно нещо - пропорцията. Именно пропорцията е ключът към избора на часовник, който ще допълни стила ви и няма да изглежда странно на китката ви.
Ако сте голям мъж с голяма китка, тогава това, което е подходящо за вас, е часовник с голям циферблат. От друга страна, ако сте с по-малка китка, винаги гледайте за варианти с малки или тънки циферблати.
Като общо правило, изберете часовници с диаметър на лицето между 34 мм - 50 мм. Наистина няма нужда от повече от 50 мм.

Движението е най-важно
Има много видове часовникови механизми, но най-общо казано, те попадат в две категории - механични и кварцови. Решението дали да се сдобиете с кварцов моде, или такъв с механично движение зависи изцяло от вас.
Можете също така да разгледате и автоматичните часовници. Те са почти като механичните и се захранват от основна пружина, като използват сложни зъбни колела, които преместват стрелките на часовника. Автоматичните варианти са известни още като „самонавиващи се“ часовници.

Ясен бюджет
Има толкова много марки часовници на пазара. Някои са на достъпна цена, докато други ще ви шокират със стойността си. Не забравяйте обаче, че получаването на хубав ръчен часовник, който ще отразява вашата личност и ще допълва стила ви, не трябва да „пресушава“ портфейла ви.
Ето защо трябва да имате конкретен бюджет за покупката, в рамките на който трябва да се вместите. Не си позволявайте да харчите повече от това.

Всеки много скъп часовник, трябва да се разглежда като инвестиция за подобряване на вашата лична марка и вероятно да се счита за наследство. Имайки предвид това, има много премиум марки, които предлагат висококачествени, страхотно изглеждащи часовници на достъпни цени.
Това ръководство за мъжки часовници е просто и кратко, но съдържа всичко, което трябва да знаете за закупуването на часовник, който ще отговаря на вашия стил и индивидуалност. След като научихте как да намерите правилния ръчен часовник, е време да си купите такъв.
Ето и още съвети как да изберете мъжки часовник за подарък: https://timedix.bg/blog/kak-da-izberem-chasovnik-za-myzhki-podaryk/.

Фото: Target-box
Прочетено: 775 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 110, Февруари 2021

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 107: МОДА ПО ВРЕМЕ НА COVID-19 – МАСКАТА КАТО ВОДЕЩ АКСЕСОАР
   БРОЙ 106: ПРИНЦЕСА МИРИАМ ДЕ УНГРИЯ ПОЛУЧИ „ЗЛАТНА ИГЛА“ ЗА БИЖУТА
   БРОЙ 106: ПРИНЦЕСА МИРИАМ ДЕ УНГРИЯ ЩЕ Е СПЕЦИАЛЕН ГОСТ НА „ЗЛАТНА ИГЛА 2020“
   БРОЙ 103: АЛБЕРТО ВЕДЕЛАГО ЗА АКСЕСОАРИТЕ В МЪЖКИЯ ГАРДЕРОБ
   БРОЙ 103: ИРИНА САРДАРЕВА С ПРЕСТИЖНА НАГРАДА В МЕЖДУНАРОДЕН КОНКУРС ЗА ДИЗАЙН НА ШАПКИ

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски манта - Дамски рокли