НАЙ-НОВАТА КОЛЕКЦИЯ ADORABLE НА МОДНА КЪЩА ALEGRA

НАЙ-НОВАТА КОЛЕКЦИЯ ADORABLE НА МОДНА КЪЩА ALEGRA

Радинела Гелева

Дизайнерката на модния бранд „Алегра“ направи фотосесия с най-новата си колекция “Adorable” за 2022 г., която включва както булчински, така и официални облекла. Радостина Илиева се е вдъхновила от магията, наречена любов, от чистотата и искреността в отношенията между двама влюбени. Предложенията включват разнообразни стилове рокли и могат да бъдат адаптирани към всяко събитие. Нейната последна колекция е предназначена за модерните и класическите, но и за романтичните и смелите представители на нежния пол.

Алегра

Алегра

Алегра

Облеклата от колекция “Adorable” варират от традиционни аутфити в стил „принцеса“ до разновидности на линии русалка. Акцентът е женствеността, която се подчертава от оголените рамене, „падналата яка“ и феерия от пеплуми и естествени щраусови пера. Предлагат се и рокли с колан в талията, който е изработен от кристали в цвят планина.

Роклите от най-новата колекция са подходящи за абитуриентки, булки, както и за всякакви по-официални събития.

Алегра

Алегра

Алегра

При изработката на новите предложения, дизайнерката е използвала красива коприна, тюл, френска дантела и органза. Също така присъстват ръчни инкрустации и естествени пера. Отличителен белег в тази колекция е блясъкът в материите, раздвижените детайли и множество кристали.

В цветовата гама доминират нежните и фини цветове. В официалната част на колекцията аутфитите се срещат в дръзко червено и агресивно черно, преминавайки към по-приглушени и ненатрапчиви нюанси на опушено лилаво, небесно синьо, пудра и пепелно розово. При булчинските рокли, освен основния млечно бял цвят, дизайнерката е включила розов кварц и нюд нюанс.

Алегра

Алегра

Алегра

Алегра

Снимки:

1. - 10. Аутфити от новата колекция “Adorable” на дизайнерката Радостина Илиева.

Модели: Радина Филипова и Стефани Карова – агенция Vip Fashion Group
Фотограф: Боби Решовски
Прочетено: 1616 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 114, Октомври 2021

АКСЕЛ ХАРДИ: „ФЕМА“ – АПЕЛ ЗА ЖЕНСТВЕНОСТ

Радинела Гелева

Дизайнерката Аксел Харди направи фотосесия с най-новата си колекция „Фема“ – сезон есен-зима 2021 / 2022, която е  предназначена за смелите, динамични, еманципирани жени, както и за онези от тях, които имат ярко изразена индивидуалност. Носителката на „Златна игла“ се е вдъхновила от женствеността като естетически феномен и от реалния живот. Нейната цел е да  отговоря на потребностите на жените не само от практична мода, но и от модерен дизайн, който се отличава с нови и свежи идеи.

Axel Hardy

В колекцията присъства една по-изчистена линия - Pure linen clothing by Axel Hardy, при която преобладават облекла предимно от висококачествени памучни тъкани и фини ластични плетива (рокли, поли, топове). Предназначени са за офис среда, както и за професии, които изискват по-строг стил.
Аутфитите от колекция „Фема“ са многофункционални. Палтата и елеците са с подвижни шалове и качулки, които често са с две лица. Важен аксесоар е коланът.

Axel Hardy

Модният бранд Axel Hardy отново използва естествени материи като органик памук, а при плетивата и платовете - вълна и лен. Също така плетивата са съчетани с естествена коприна дори и през студените месеци. Новата тенденция в колекцията са връхните палта от лицева кожа, но отличителното е, че пухкавата част се състои от памук и вълна. Не бива да се пренебрегват материите на малки волани, принтовете и ярките двойни платове с тафта.

Axel Hardy

В последната колекция на Аксел Харди размерът „овърсайз“ преобладава и се забелязва най-вече при връхните облекла и горните части тип „пончо“, флуиден с движение на материите около тялото. При ластичните рокли и полите с висока талия актуален е и вталеният силует, който подчертава нежно извивката на тялото. В цветовата гама доминират типично есенните и зимни багри като цветовете на гората, канелените тонове, пастелните, наситените, виолетовите, зелените и сивите.

Axel Hardy

Axel Hardy

Axel Hardy

Axel Hardy

Axel Hardy

Снимки:

1. - 8. Аутфити от новата колекция „Фема“ на дизайнерката Аксел Харди.

Модели: Елисавета Стоянова – Гарева и Михаела Иванова.
Фотограф: Дилян Марков
Прочетено: 1811 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 114, Септември 2021

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 113: ДИЗАЙНЕРКАТА ТАНЯ ЯН СЪЗДАДЕ ЛИНИЯ С НЕПРЕХОДНИ АУТФИТИ
   БРОЙ 113: АЛБЕНА АЛЕКСАНДРОВА СЪС СПЕКТАКЪЛ „ГАРГА В КЛЕТКА НЕ СЕДИ“ ПО СЛУЧАЙ 30 ГОДИШНИНАТА НА МОДНИЯ СИ БРАНД
   БРОЙ 112: БГ МОДНА ИКОНА 2021 ОБЕЩАВА СТИЛНА ЦЕРЕМОНИЯ И БЛЯСКАВ РЕВЮ-СПЕКТАКЪЛ
   БРОЙ 111: МИЛА ЗАХАРИЕВА СТАРТИРА СОБСТВЕН МОДЕН БРАНД
   БРОЙ 110: Радослава Лазарова представи сватбена колекция Impressions

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing