НОВА КЛАСИКА И ТАЙНСТВЕНА СТРАСТ В АРОМАТИТЕ

НОВА КЛАСИКА И ТАЙНСТВЕНА СТРАСТ В АРОМАТИТЕ

„Дона Карън” с апетитен нощен аромат„Дона Карън” с апетитен нощен аромат

Новият дамски аромат на „Дона Карън” - „Delicious Night” обещава порив на енергия, който обхваща всяка част от тялото. Той е мистериозен, хипнотизиращ и блестящ от светлина. Първоначално ароматът “Delicious Night” разкрива коктейл от замразено помело, примесено с аромат на джинджифил и изстудено къпиново мартини. Фините нотки на копринена виолетова фрезия добавят пламък, пулсираща светлина и енергия. Сърцевината на аромата съдържа обширен букет от разцъфнали орхидеи, сатенени жасминови листенца, виолетов ирис, кехлибар, черен тамян, екстракт от смирна, на пачули и ветивер. “Delicious Night” подсказва, че нощта ще е обещаваща. Чувственият дизайн на флакона е във формата на ябълка, но е озарен от пурпурно сияние. Горещото розово лого акцентира като неонов знак.

Нова класика от „Томи Хилфигер”

„Хилфигер” е най-новият аромат на „Томи Хилфигер”. Той е създаден за мъжа, който е авантюрист и притежава неустоим оптимизъм. Този нов ароматен подпис отразява ценностите на марката “Американските икони винаги са били вдъхновение за мен. Те се отличават, в тях има страст, огън и желание за успех. Новият парфюм е посветен на техния дух – на мъжете, които сами създават съдбата си”, споделя самият Томи Хилфигер.

Ароматът е чист, мъжествен и сексапилен, което прави „Хилфигер” класика във всяко отношение. Той е смесица от бергамот, мандарина, розов грейпфрут, хвойна, розмарин, папая, каркума, махагоново дърво и бяла чаена роза.

Нова класика от „Томи Хилфигер”

Флаконът е едновременно модерен и класически, благодарение на изчистените си линии. Името „Хилфигер” е гравирано върху метална плочка. Под логото стои надпис “Est. 1985,” (основана 1985) – годината, в която е основана модната къща.

Снимки:

1. Колекция „Delicious night” на „Дона Карън”.
2. – 3. Най-новият мъжки аромат на „Томи Хилфигер”.
Фото: © Есте Лаудер България

 Прочетено: 3968 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 18, Януари 2009

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 17: ПРАЗНИЧНИЯT ГРИМ – БЪДИ ЗВЕЗДАТА НА ВЕЧЕРТА
   БРОЙ 15: ЧЕРВИЛОТО: НАЧИН НА УПОТРЕБА
   БРОЙ 14: МАГИЧЕСКО ПРЕОБРАЗЯВАНЕ В ЧЕРНО
   БРОЙ 13: Нина Цончева - Художник, чието платно е човешкото лице
   БРОЙ 12: Драматизъм и кукленско излъчване в летния грим

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing