„ЗВЯРЪТ“ – БИТКА НА ЖИВОТ И СМЪРТ

„ЗВЯРЪТ“ – БИТКА НА ЖИВОТ И СМЪРТ

„Звярът“ ви очаква, ако искате да се изправите срещу него пред големия екран. Филмът ще ви запознае с лекаря Нейт Даниелс, който заминава с двете си дъщери на отдавна планирано пътуване до Южна Африка, където за първи път е срещнал жена си, която вече не е сред тях. Тримата се отправят към резерват за животни, който е поддържан от семейния им приятел – биолога Мартин Батълс. Целта на това пътуване е Нейт отново да се сближи с дъщерите си, но вместо да получат семейното разбирателство, за което са отишли, те попадат в кошмарна борба за оцеляване, защото по петите им е огромен звяр, жаден за човешка кръв.
Режисьор на филма „Звярът“ е Балтазар Кормакур, сценарист е Райън Енгъл, по идея на Джейми Праймак. Продуценти са Уил Пакър, Джеймс Лопев и Балтазар Кормакур. В главните роли влизат Идрис Елба, Шарлто Копли, Аяна Хали, Лий Сава Джефрис, Мелани Джарнсън и други.

Звярът

Видео: Звярът - видео зад кадър "Не сте гледали нещо подобно"

Снимка:

  1. Главният актьор срещу Звярът.

Фото: Форум Филм България
Източник: Форум Филм България
Прочетено: 1174 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 119, Август 2022

„ЧЕРНИЯТ ТЕЛЕФОН“ – САМО ХОРЪР ИЛИ НЕЩО ПОВЕЧЕ?

След успеха на филма “Sinister”, номинираният за „Оскар“ Итън Хоук и режисьорът Скот Дериксън отново се обединяват и ни предизвикват да преживеем историята на едноименния разказ на Джо Хил, който ни запознава с безмилостния сериен убиец Похитителя.

„Черният телефон“ разказва за срамежливо 13-годишно момче на име Фини Шоу, отвлечено от Похитителя. В помещението, в което е затворено момчето се намира стар телефонен апарат, който отдавна е изключен от мрежата. Когато телефонът звънва, Фини разбира, че може да чува гласовете на предишните жертви, които са решени да предотвратят неговата гибел.

Постер на филма „Черният телефон“

Итън Хоук разказва за причините, поради които е преминал към „Тъмната страна“ с ролята си на Похитителя. Той смята, че когато подобни роли са изиграни добре, резултатът наистина е зловещ. Душата на героя му, чийто жертви са невинни деца,  е толкова увредена, че той е способен на ужасяващи постъпки, каквито дори не бихме могли да си представим.

Режисьор на филма е Скот Дериксън, който е и сценарист, наравно с К. Робърт Каргил, по едноименния разказ на Джо Хил. В ролите са Итън Хоук, Мейсън Теймс, Маделин МакГроу, Джереми Дейвис, Джеймс Рансън и др.

Постер на филма „Черният телефон“

Проф. Любомир Стойков, споделя следното за „Черният телефон“: „Интелигентен хорър с многопластови внушения или казано сюрреалистично, "Ужасът не е толкова ужасен!"

ВИДЕО: Черният телефон - зад кадър "Поглед отвътре"

Снимки:

1. Постер на филма „Черният телефон“.

Фото: © Форум Филм България

2. Проф. Любомир Стойков след медийна прожекция на „Черният телефон“.

Фото: © Личен архив на проф. Любомир Стойков

Източник: Форум Филм България
Прочетено: 1438 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 119, Юли 2022

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 118: ИЗВЕТНИ ЛИЧНОСТИ ДЕФИЛИРАТ С РОКЛИ НА СОФИЯ БОРИСОВА НА ФИЛМОВИЯ ФЕСВТИВАЛ В КАН
   БРОЙ 118: ДОКТОР СТРЕЙНДЖ В МУЛТИВСЕЛЕНАТА НА ЛУДОСТТА САМО В КИНАТА
   БРОЙ 117: ПОКОРИ СЪДБАТА СИ С „ВИКИНГЪТ“
   БРОЙ 117: КИНОПРИКЛЮЧЕНИЕ ОТ НОВО ИЗМЕРЕНИЕ - СОНИК: ФИЛМЪТ 2
   БРОЙ 117: ОБИРЪТ НА ВЕКА С „ЛИНЕЙКАТА“
   БРОЙ 117: НАЙ-НОВАТА СТРАХОВИТА МИСТЕРИЯ – „КАЗВАМЕ „ДА“ НА „НЕ!“

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски манта - Дамски рокли