ЕТО КАК БЪРЗО ДА ИЗПЛАЩАТЕ КРЕДИТИТЕ СИ

ЕТО КАК БЪРЗО ДА ИЗПЛАЩАТЕ КРЕДИТИТЕ СИ

Кредитите открай време са били един много удобен инструмент за решаване на финансови проблеми. Те са прости и достъпни за много голям брой потребители. Безотговорността при боравенето с банковите заеми или с парите, получени от небанкови интуиции обаче може да ви коства сериозни проблеми. Затова е изключително важно да изчислите и премерите точно възможностите си и да върнете вашия кредит навреме.

ЕТО КАК БЪРЗО ДА ИЗПЛАЩАТЕ КРЕДИТИТЕ СИ

Всеки отговорен кредитополучател разбира, че е по-добре да не отлагате връщането на парите и че в много случаи предсрочното погасяване дори може да му спести значителна сума.
Специалистите са подготвили препоръки за това как бързо да изплащате кредити, но също така е важно да сте добре запознати с условията на конкретния договор за заем, за да разберете дали някои от тези опции са възможно решение във вашия случай.

Предсрочно изплащане
Става дума за предсрочно погасяване, което може да ви спести доста лихви. Също така, плащайки предсрочно, можете да разчитате, че ще се отървете по-бързо и по-безболезнено от бремето на дълга.

ЕТО КАК БЪРЗО ДА ИЗПЛАЩАТЕ КРЕДИТИТЕ СИ

Ако имате възможност да плащате малко над уговорената сума на вноските, но не ви достигат парите да погасите, примерно, две наведнъж, може да внесете само част от сумата по следващата вноска. Ако процедирате така с две вноски подред, третата ще е платена предварително. Това е още един добър план да приключите по-рано с вашето задължение, ако желаете. Така може да намалите периода на изплащане на кредита с 1-2 или дори повече месеца.

ЕТО КАК БЪРЗО ДА ИЗПЛАЩАТЕ КРЕДИТИТЕ СИ

Винаги, когато имате късмета да получите малко повече пари, отколкото би трябвало, не бързайте да ги харчите – направете по-голямо плащане по заема си, това със сигурност е по-разумно. Целта на подобна тактика е, че дори понякога да не ви достигнат средства за изплащане на месечната или седмичната вноска, вие спокойно може да пропуснете плащане, защото сте изтеглили погасяването напред. Така ще сте по-спокойни за изплащането на дълга, а това неминуемо ще се отрази на по-доброто ви емоционално състояние, респективно на работата и личният ви живот.

Фото 1:  https://creditportal24.com/bg/
Фото 2: https://pss.bg/
Фото 3: https://presata.com/
Прочетено: 1334 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 110, Февруари 2021

НАЙ-ДОБРИТЕ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ ЗА ЖЕНА

Коледа е най-прекрасното време от годината, най-вече заради времето, което можем да прекараме с близките си хора. Но и подаръците не са за подценяване! Намирането на такива обаче е истинско предизвикателство понякога, особено когато искате да зарадвате любимата си жена с нещо наистина специално.
След години на познанство и подаряване на какви ли не неща, човек често пъти се чувства изчерпан и няма никакви идеи. Затова – ето няколко предложения за коледен подарък за жена, които със сигурност ще ви допаднат.

НАЙ-ДОБРИТЕ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ ЗА ЖЕНА

Персонализирано бижу
Най-хубавите подаръци са тези, които са специално изработени за някого и показват специално внимание. Персонализираните бижута са един чудесен пример за това. Можете да заложите на обеци, гривна, пръстен или колие и да изберете с какъв специален надпис или форма да бъде.
Това е отличен подарък, който ще напомня на притежателката си за вас всеки път, когато тя го погледне.

Луксозна козметика
Няма спор, дамите обичат да се глезят със скъпи масла и парфюми. Това ги кара да се чувстват като богини! Поради тази причина е много удачно да помислите за подаръчни комплекти за жени, съчетаващи някои от техните любими продукти.
Гарантирано, такъв подарък няма как да остане недооценен.

Електрическо одеяло
Жените са по-зиморничави от мъжете и винаги имат нужда от повече топлина. Няма да сбъркате, ако изберете такъв подарък, а той идеално се вписва с цялата уютна коледна картина. Ако на дамата до вас ѝ е топло, всичко друго ще бъде наред! Одеялото също може да бъде персонализирано с надпис, рисунка или друго.

Ароматерапия
Ароматерапията не е просто модерна приумица на 21 век – това е древна лечебна практика, която се е доказала през вековете като наистина ефективна. Можете да помислите за комплект за ароматерапия у дома, включващ свещи, масла, ароматни пръчици или други средства, способни да накарат дамата да се чувства по-добре чрез хубавия мирис.
Кой няма нужда от малко релакс и успокоение, особено през тази година?

Комплект за йога
И, като си говорим за релакс, ето я и йогата. Ежедневните упражнения, които се препоръчват в нея, изключително много спомагат за душевното и телесно здраве на всеки един човек, независимо от кой пол е. Мъжете също трябва да опитат!
Така или иначе, това е един невероятен подарък за жена, а и може да бъде скъп и луксозен. Има много специални предложения за постелки за тренировка, модерна екипировка и други неща, които подпомагат йога практиката. Изборът е по-голям, отколкото предполагате.

Обувки
Обувките са нещо, които никога няма да омръзне на жените. И никога няма да бъде достатъчно като количество! Дамите имат особена страст към тази част от облеклото и аксесоарите и винаги биха се радвали да получават нови и нови чифтове, съобразени с техните вкус и предпочитания.
Важното тук е да познавате добре ежедневието на жената, за да знаете дали тя би предпочела равни обувки, които да бъдат удобни в динамичната среда, или предпочита да прекарва деня и нощта върху високи токчета. Естествено, задължително трябва да знаете и правилния номер обувки – а ако няма как да го научите, винаги можете да уговорите в магазина замяна на продукта впоследствие.

Билки
В днешно време грижата за здравето чрез натурални продукти става все по-популярна. С толкова вредни храни на пазара, всеки би предпочел да има нещо натурално у дома си и билките са добро решение за това.
Можете да подарите билки в саксия, семена или пък цяла конструкция, отваряща пътя към домашното земеделие в градски условия. Оригиналност и грижа за здравето – има ли нещо по-добро от това?
Прочетено: 1373 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 110, Февруари 2021

Съвети при избор на ъглов диван

Ако обмисляте покупката на нов диван, най-вероятно вниманието ви е насочено към ъгловите дивани. Защото знаете, че тези меки мебели са едно от най-гъвкавите решения на пазара както за жилища с различни размери, така и за офисни пространства.
Но как да изберете модел, който да отговаря на потребностите ви и да се вписва перфектно и в пространството, и в интериора на дома ви?

4 съвета за закупуване на ъглов диван

4 съвета за закупуване на ъглов диван

Измерете пространството

Всяка покупка на мебели започва с измерване на пространството. И няма как да е иначе. Ако не го сторите, рискувате в магазина да направите грешен избор. Затова и преди търсенето на ъглови дивани, трябва да направите задължителните измервания.
Започнете с измерването на дължината на площта, като измерите внимателно и двете стени (ако искате да поставите дивана на ъгъл). След това измерете дълбочината на пространството, като вземете предвид какво ще стои пред дивана (килим, масичка, тв маса или друго). Накрая измерете височината, за да сте сигурни, че меката мебел няма да пречи на прозореца или радиатора за парното.
За да сте напълно сигурни, можете да оразмерите нагледно пространството, като очертаете размера на ъгловия диван с помощта на маркираща лента.

Изберете вида на дивана

След като знаете какъв размер ъглови дивани ще паснат на свободното ви пространство трябва да измерете и вида на меката мебел.

Стандартни ъглови дивани

Този вид меки мебели са най-често срещаните. Те са компактни, много удобни и повечето модели предлагат и функция “сън” и място за съхранение. Предлагат се с ляво или дясно рамо, което осигурява не само допълнително място за сядане, но и много удобно място за отмора.
Класическите ъглови дивани се вписват отлично както в малки пространства, така и в жилища с отворен план, в които можете да използвате дивана, за да отделите зоната за отмора от зоната за хранене.

4 съвета за закупуване на ъглов диван

U - образни дивани

Този вид мека мебел са отличен избор за просторни или с отворен план дневни. Те са по-обемни, но предлагат повече места за сядане, което ги прави много подходящи за големи семейства, които обичат да прекарват времето си заедно. Най-хубавото на  U - образните меки мебели е, че разполагат не с един, а с два ъгъла, което означава, че двама човека могат спокойно да си отпочиват на ъглите, без да си пречат един на друг.  И този вид ъглови дивани разполагат с функция “сън” и с място за съхранение. Има модели, които се предлагат и с допълнителна табуретка, която обикновено изпълнява функцията на масичка.

Модулни дивани

Този вид мека мебел предлагат изключителна гъвкавост, тъй като се предлагат като отделни модули, които можете да конфигурирате според желанията и пространството, с което разполагате. И модулните дивани предлагат допълнително място за съхранение, функция “сън” , но някой модели имат и още куп други допълнителни функции като подвижна масичка, ъгъл, функция масаж, място за зареждане на телефон и т. н., и т .н.

4 съвета за закупуване на ъглов диван

Обърнете внимание на конструкцията и пълнежа

Колко здрав и удобен ще е дивана, който ще закупите зависи основно от неговата конструкция и материала, който е използван за пълнеж на седалките и облегалките. Затова следващото, което трябва да направите е да обърнете внимание на тези два критерия.
Обикновено рамките на ъгловите дивани от среден клас се изработват от ПДЧ, метал или шперплат, а конструкциите на меките мебели от висок клас са от дърво.
Що се отнася до пълнежа, той може да е от дунапрен (при най-ниския клас мебели), пенолатекс, мемори пяна или полиуретанова пяна (при средния и висок клас дивани).

Не подценявайте избора на тапицерия

Изборът на тапицерия на ъгловия диван е определящ не само за цялостния вид на дневната, но и за функционалността на самата мека мебел. За да направите най-добрия избор на дамаска, трябва да се съобразите както със стила и цветовата гама на останалите мебели, така и с личните си потребности. Така например, ако нямате домашни любимци и малки деца, или ако не няма да ползвате дивана всекидневно, кожените тапицерии са много добър избор. Ако обаче имате малки деца и използвате меката мебел постоянно, тогава по-добрият избор биха били дамаските от микрофибър или текстил, тъй като те се почистват по-бързо и лесно.
Прочетено: 1439 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 110, Януари 2021

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 109: Какво задължително трябва да знаем при избора на столче за кола
   БРОЙ 108: ВИСОКАТА КЛАСА НА СВАТБЕНАТА МОДА
   БРОЙ 108: ЛЮБОВТА И ПАРИТЕ
   БРОЙ 107: НОВИ ДЕТСКИ СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА KWIAT
   БРОЙ 107: ЛОКОМАТ ПРО Е ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски манта - Дамски рокли