КАРА ДЕЛЕВИН – ВЪЗХОД И ПАДЕНИЕ

КАРА ДЕЛЕВИН – ВЪЗХОД И ПАДЕНИЕ

Десислава Славова

Има истории, които са необикновени и успехи, които са впечатляващи. Кара Делевин е всеизвестно име и разпознаваемо лице в света на модата. Тя се откроява със своите нестандартни черти, които съчетават в себе си красота, увереност, идентичност и собствен стил.

Кара Делевин

Родена на 12 август 1992 година в Лондон.  На десетгодишна възраст стартира кариерата й на модел в уводна статия, заснета от Брус Уебър, за италианското издание на списание „Вог“, заедно с модела Лейди Елуиз Ансън. През 2009 година Кара подписва договор с модната агенция “Storm Model Management”, след като е забелязана от Сара Дукас, която преди това е открила Кейт Мос. Делевин е проектирала модни колекции за „Мълбъри“, както и за “DKNY”, като в нея съчетава различни стилове от улицата, вариращи от шапки до кожени якета, предназначена и за жени, и за мъже.  

Кара Делевин

Само на 15 години Кара се сблъсква отблизо с депресията и тревогата. Днес, тя разказва за този период от живота си открито, без да се притеснява. Определя себе си като проблемен тийнейджър. Публично споделя, че е искала да прекрати връзката си с реалността и се е чувствала ужасно.

Преди да навърши пълнолетие Делевин се занимава с пеене, свирене и писане. През 2012 година става „Модел на годината" и привлича вниманието на популярни марки като „Бърбъри“, „Шанел“, „Мълбъри“ и „Долче и Габана“.

Топмоделът и киното си подхождат толкова, че стават едно цяло. Така през 2012 година тя дебютира с малка роля в екранизацията на Джо Райт по руската класика „Ана Каренина“. Следват роли в „Отряд самоубийци“, „Треска за лалета“, „Валериан и градът на хилядите планети“ и „Лондонски поля“.

Кара Делевин

През 2017 година Кара Делевин издава първия си роман „Огледалце, огледалце“, който съдържа множество автобиографични моменти и разказва за по-интимния й свят. Също така в него се разкрива повече за бисексуалността и депресията на модела.

В социалната мрежа „Инстаграм“ има 43 милиона последователи и ги печели със съдържание, което не е обременено от филтри, ефекти и фалшиви идеали за красота и перфекционизъм.

Британският модел е на корицата на юнския брой ба списание „Варайъти“. Там споделя, че за самата нея полът няма значение. Тя е привлечена от самия човек. „Мисля, че винаги ще си остана пансексуална. Въпреки това човек определя себе си независимо дали са „те“ или „той“ или „тя“. Аз се влюбвам в човека и това е водещото при мен – привличането към човека“, допълва още тя.

Делевин и „Пума“ стартират втора съвместна колекция, която е посветена на Pride Month – “Forever Free Pride”, а основната идея е хората да се чувстват свободни, да не се страхуват и да имат вяра в себе си.

Кара Делевин

Снимки:

1. Моделът Кара Делевин.

Фото:  https://www.pinterest.co.uk/pin/735283076646640452/

2. Британският топмодел.

Фото: https://news-4y.blogspot.com/2013/08/kara-devlin-burberry-at-party-in.html

3. Делевин на корицата на списание „Варайъти“.

Фото: https://www.instagram.com/p/CA-bv9GH09O/?utm_source=ig_embed

4. Кара в колаборация с „Пума“ за Pride Month.

Фото: https://ww.fashionnetwork.com/news/From-balenciaga-to-summer-sandals-fashion-celebrates-pride-month,1312082.html

Източници:

https://ladyzone.bg/zdrave/intimno/kara-delevin-otkrito-za-svojata-panseksualnost-imalo-e-momenti-v-koito-bjah-neshtastna-i-depresirana.html
https://webcafe.bg/story/1106088712-kara-delevin-seks-ludost-i-aristokratizam.html
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%B0_%D0%94%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%BD
https://ww.fashionnetwork.com/news/From-balenciaga-to-summer-sandals-fashion-celebrates-pride-month,1312082.html
Прочетено: 3008 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 114, Септември 2021

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 113: КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА СУПЕРМОДЕЛА КЕНДЪЛ ДЖЕНЪР?
   БРОЙ 109: ШОН О'ПРАЙ – МЪЖКИЯТ СУПЕРМОДЕЛ С НАЙ-ВИСОК ХОНОРАР
   БРОЙ 109: IN MEMORIAM: ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ МАНЕКЕН СЕ ПРЕСЕЛИ В НЕБИТИЕТО
   БРОЙ 108: КАЯ ГЕРБЕР – ПО СТЪПКИТЕ НА СИНДИ КРАУФОРД
   БРОЙ 104: ВЕРОНИКА СТЕФАНОВА С НАГРАДА ЗА НАЙ-ДОБЪР МОДЕЛ В МИЛАНО

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing