СВАТБЕНИТЕ ОБУВКИ НА КАРИ БРАДШОУ ПРЕДИЗВИКАХА СКАНДАЛ

СВАТБЕНИТЕ ОБУВКИ НА КАРИ БРАДШОУ ПРЕДИЗВИКАХА СКАНДАЛ

Виктория Велизарова

Независимо дали гледате „Сексът и градът“ за първи или за двадесети път, още от първия сезон става ясно, че истинската сила  на Кари Брадшоу е в областта на модата – като ценител на обувки.

Когато избирате най-добрите  обувки на Кари, веднага ще се сетите за няколко, сред които са: червени на „Маноло Бланик“, които са откраднати в сезон трети или закачливо розовите на „Кристиан Лубутен“. Но най-добрият чифт обувки изобщо не присъстват в сериала – виждаме го за първи път в Сексът и градът: Филмът, където Брадшоу ги носи на сватбата си с нейната дългогодишна любов Тузара.

Скандали

Тези знаменити обувки се появява и в първия епизод на новия сезон на сериала „Просто ей така...“, който излезе тази зима и е продължение на „Сексът и градът“.

По случай новото начало - платформата “Luxxy” пусна на търг уникалните сини обувки на „Маноло Бланик“ с автограф от Сара Джесика Паркър. Интересът е бил много голям не само от феновете на сериала, но и от колекционерите.

Скандали

„Много сме доволни, че обувките на „Маноло Бланик“ имат възможност да живеят повече от един живот, благодарение на препродажбата и искаме да направим този процес удобен и надежден за нашите клиенти. Избрахме “Luxxy” за партньор, защото е доказана платформа и услуга, на която можете да разчитате. Заедно ще можем да направим още една значителна крачка към устойчиво развитие“, споделя Наталия Поповиченко, креативен директор на „Маноло Бланик“ Русия.

Търгът продължил два дни и на дванадесети декември обявили кой е късметлията, който ще притежава емблематичните обувки или поне така се е мислило в началото. Победителката била Катерина Голцман, която веднага превела парите, но не след дълго организаторите я уведомяват, че е станало грешка и връщат обратно преведената сума.

Скандали

В Инстаграм, екипа на “Luxxy” публично се извинява и поема отговорността за получилото се недоразумение: „По погрешка търгът беше спрян 2 часа по-рано от официално обявения час и последният участник е погрешно уведомен за края на търга. Искрено се извиняваме на Катрин, в същия ден й беше предложено обезщетение под формата на конкретна сума. Ако Катрин официално откаже компенсацията, тогава ние ще я дадем на благотворителна фондация по неин избор или на избран от нас фонд, ако тя не ни каже нищо“.

След като търга беше удължен, беше избран и друг победител - основателят на бутиковата галерията “Stargift”, който също така е и колекционер.

Скандали

Снимки:
1. Кари Брадшоу.
Фото: https://www.instagram.com/p/CUvMbh6Jxha/
2. Кари със сватбените обувки.
Фото: https://www.instagram.com/p/CRuorVoDUKY/?utm_source=ig_embed
3. Обувките на „Маноло Бланик“.
Фото:  https://www.instagram.com/p/CWlvbZHsBwj/
4. Обувките на „Маноло Бланик“ с автограф.
Фото: https://www.instagram.com/p/CXa8XWVLv_e/

Източници:
http://www.cosmopolitan.bg/zvezden-bulevard/brachnite-obuvki-na-kari-predizvikaha-skandal.html
https://www.brides.com/sex-and-the-city-blue-wedding-shoes-5196482
https://www.shoes-report.ru/news/reseyl_marketpleys_luxxy_obyavil_o_sotrudnichestve_s_manolo_blahnik/
Прочетено: 2506 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 116, Януари 2022

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 115: ДЖИДЖИ ХАДИД И ЗЕЙН МАЛИК СЕ РАЗДЕЛИХА
   БРОЙ 113: АЗИС: „ИЗГРАЖДАНЕТО НА МОЯ ОБРАЗ ОЩЕ НЕ Е ПРИКЛЮЧИЛО!“ *
   БРОЙ 111: ПРАДА ПРЕКРАТИ ДОГОВОРА СИ С АКТРИСАТА ЖЕНГ ШУАН
   БРОЙ 107: ВИКТОРИЯ БЕКЪМ ПРИВЛЕЧЕ ОБЩЕСТВЕНОТО НЕДОВОЛСТВО
   БРОЙ 103: АДУТ АКЕЧ ОБВИНЯВА СПИСАНИЕ "WHO" В РАСИЗЪМ

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing