ТОПМОДЕЛЪТ МАДЛЕНА ИВАНОВА Е НОСИТЕЛ НА ПРИЗА “QUEEN OF THE YEAR 2022”

ТОПМОДЕЛЪТ МАДЛЕНА ИВАНОВА Е НОСИТЕЛ НА ПРИЗА “QUEEN OF THE YEAR 2022”

Хелена Тодорова

* Българският топмодел бе награден в авторитетния конкурс в Тбилиси - Грузия

Името на България бе споменавано с голямо уважение на престижния конкурс “Queen of the year 2022“, който се проведе наскоро в Тбилиси, Грузия. В него се състезаваха 44 кандидати от 15 държави в различни категории. Организатор на събитието беше Ека Мгалоблишвили – ТВ водеща, собственик на голяма модна агенция и организатор на различни конкурси за красота и стил.

Българският топмодел Мадлена Иванова спечели титлата “Queen of the year 2022” в категорията 30+ за работещи и успешни дами, които съчетават общественополезна дейност, участие в културни събития, както и стилен, и модерен външен вид.

Мадлена Иванова

Делегатите бяха посрещнати от правителството и представяха своята държава и национален костюм на специална вечер. Част от програмата, направена от инициаторите на конкурса се състоеше от интервю с международно жури, туристическа обиколка на два града, както и два дни модни ревюта на различни грузински и чуждестранни дизайнери. По време на ревю-спектакъла участниците представиха по едно модно предложение по техен избор. Българският модел Мадлена Иванова дефилира с ефектна рокля с мъниста, дело на “Miravision” и беше избрана за лице на модния бранд “Asel Sagi Atelier”, като получи покана от тях за участие в седмицата на модата в Уралск през месец септември, а българската национална носия, която също бе представена от Мадлена е дело на модна къща „Перлита“ с дизайнер Мариета Славчева.

Мадлена Иванова

Мадлена Иванова

Специални гости на събитието бяха г-жа Ека Беселия – политик, ръководител на Съдебната палата в Тбилиси, председател на комисията по права на човека и гражданска интеграция в парламента, член на комисията по избор на съдии в Европейския съд по правата на човека, както и г-жа Гулико Зумбадзе - политик, председател на областната организация на партия, основател и член на редица обществени организации в областта на демокрацията и социалните въпроси, които българката впечатли с професионалната си реализация като юрист.

Мадлена Иванова

Мадлена Иванова

Важен факт от творческата биография на Мадлена Иванова е, че преди време тя стана носител и на наградата за най-красиво тяло на конкурса “Miss Summer International 2015”, който се проведе в Колумбия.
Помолен за коментар, председателят на Академията за мода проф. Любомир Стойков заяви: „Не съм учуден от поредното признание за Мадлена Иванова. Тя е несменяем участник в ревю-спектаклите на „Златната игла“ и на „БГ модна икона“ на Академията за мода, в които уверено, адекватно и ефектно презентира новите модни послания. Г-жа Иванова е чудесен пример за това, как една модерна работеща жена може успешно да комбинира професионалните си ангажименти с дейности, посветени на стила, модата и красотата. Моите адмирации!“.

Мадлена Иванова

Мадлена Иванова

Снимки:

1. Мадлена Иванова с рокля на “Miravision”.

2. Моделът Мадлена Иванова с рокля на “Patuna” по време на модното ревю.

3. Мадлена Иванова в българска национална носия, дело на модна къща „Перлита“.

4. Мадлена Иванова заедно с Ека Мгалоблишвили – организатор на конкурса и Ирина Папазова (от ляво надясно).

5. Ирина Папазова, Ека Мгалоблишвили, Мадлена Иванова, Ека Беселия и началникът на протокола (от ляво надясно).

6. Мадлена Иванова и дизайнерът на казахстанския бранд “Asel Sagi Atelier”.

7. Гулико Зумбадзе, Ирина Папазова и Мадлена Иванова по време на националната вечер (от ляво надясно).

Фото: Архив на Мадлена Иванова
Прочетено: 1185 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 119, Юли 2022

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 117: Мария Бакалова бе обявена от Академията за мода за най-стилната българка за 2022
   БРОЙ 117: Българска модна асоциация част от нов клъстерен алианс
   БРОЙ 116: ТОПМОДЕЛЪТ МИЛА ХРИСТОВА НА КОРИЦАТА НА VOGUE
   БРОЙ 116: „ЗЛАТЕН ГЛОБУС 2022“: ЦЕРЕМОНИЯ БЕЗ ЧЕРВЕН КИЛИМ
   БРОЙ 114: ЦЕРЕМОНИЯТА „ЗЛАТНА ИГЛА 2021“ ПРЕДИЗВИКА ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ИНТЕРЕС

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски манта - Дамски рокли