Женственост и елегантност: 4 принципа на летния аутфит

Женственост и елегантност: 4 принципа на летния аутфит

Лято

Лятото ни позволява повече свобода, дори когато искаме да сме стилни – в офиса или на вечерно парти край плажа

Настроението, което задава летният сезон, е любимо на повечето хора и това е напълно обяснимо. Повече свобода, повече усмивки и време за удоволствия в приятна компания. Понякога това е всичко, от което се нуждаем, но в ежедневието някак трябва да запазим баланса, съчетавайки с обичайните си ангажименти.

Все пак може да си позволите по-голяма доза фриволност, когато се касае за стил и визия, независимо дали се намирате в офиса или на вечерно парти. Това са част от повелите на лятото и може смело да се възползвате от тях.       

Красиво деколте

Без да изпадате в крайности, подчертайте своята женственост и заложете на красиво деколте на рокля или топ, които допълнете с ефектно бижу. Несъмнено нежните дамски колиета от сребро са хитът на топлите месеци, които изискано контрастират със своя блясък на тена и фино изтъкват лебедовата ви шия. 

Малка чанта

Оставете обемните модели за плажа и прекосявайте града с малка чанта през рамо. Може да инвестирате в плетен вариант, за да се носите на морска вълна, където и да се намирате.

Въпрос на предпочитания ще е цветът, дизайнът или материята, но да са ти свободни ръцете през лятото е много удобно и сами ще се уверите в това. Ще понесете спокойно ледено фрапе или сладолед по път за работа и това ще ви създаде неочаквани положителни емоции.

Капела

Чудесно решение, когато не само искате да изтъкнете, че умело комбинирате аксесоарите, но и да се предпазите от слънцето. По този начин нищо няма да ви спре да направите кратка разходка по всяко време на деня, или да стигнете до целта си, когато обстоятелствата го налагат.

Всяка шапка може да изпълни функцията си, но капелата е много, много женствена находка!

Комфорт за краката

Представете си, че след края на работния ден искате да отскочите до заведенията на пясъчния бряг, а със сандалите на ток едва ли ще се чувствате толкова удобно. Запазете ги за моментите, в които сте сигурни, че няма да се придвижвате пеш или да се наслаждавате на шума на вълните.

Точно сега е перфектният период да осигурите пълен комфорт за краката си и да се снабдите с модел, който ще намери приложение в различни ситуации.

Радвайте се на летните мигове, които изтичат по-бързо от пясък между пръстите ни.
Прочетено: 1773 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 119, Юли 2022

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 118: ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ СЪЗДАДЕ МОДНА КОЛЕКЦИЯ
   БРОЙ 117: Силвия Кабаиванова участва в основаването на Европейски моден алианс
   БРОЙ 117: „ТЕКСТЕЙЛЪР ЕКСПО 2022“ ЩЕ СЕ СЪСТОИ ПРЕЗ ОКТОМВРИ МЕСЕЦ
   БРОЙ 116: Роклите за бременни – не само удобни, но и красиви?
   БРОЙ 116: ЕКОСЪОБРАЗНИ ОБЛЕКЛА ОТСТОЯВАТ КРЪГОВАТА ИКОНОМИКА

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing