КАК ДА СЕ ОБЛИЧАТ ДАМИТЕ НАД 40-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ

КАК ДА СЕ ОБЛИЧАТ ДАМИТЕ НАД 40-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ

Понякога дамите над 40 години допускат сериозни грешки при избора на облекло. В стремежа си да се подмладят някои от тях залагат на нелеп за възрастта и положението им външен вид, а други точно обратно – сякаш умишлено се опитват да се състарят с избор на неподходящи, състаряващи ги дрехи.

Ето съветите на специалистите как да се обличат зрелите жени.

Най-често допускани грешки:

1. Късата пола
Късата пола би била подходящ избор за всички елегантни дами, но, разбира се, все пак, ако са надхвърлили 40-те, те трябва да се съобразят с нейната дължина. Стандартната делова къса пола, която е малко над коляното, е добър избор, но в никакъв случай не е желателно зрелите дами да носят прекомерно къси поли.

Над 40

2. Обувки без токчета
Със сигурност, повечето от вас знаят, че след 40 години стойката се променя. Обувките на висок ток са чудесно средство за придаване на повече грация и елегантност на походката и осанката като цяло, затова в никакъв случай дамите над 40 не трябва да се отказват от тях. Избирайки правилният чифт обувки, дори и след четиридесетте, всяка дама може да изглежда страхотно – модерна, стилна и очарователна!

Над 40

3. Преосмисляне на гардероба
След като  премине 40-те, всяка дама следва да преподреди гардероба си – има дрехи, които е добре да изхвърлите, а също така и такива, които трябва да бъдат закупени. На тази възраст всяка една дама трябва да изглежда по-уверена, изискано елегантна и в същото време в крак с модните тенденции.

Над 40

За всички жени, свикнали да носят панталони, стилистите имат добра новина – не е нужно да ги изоставят, а просто да променят стила и цветовете им. Дънките също могат да бъдат запазени, тъй като перфектно очертават красивата фигура и достойнствата й. Просто се отървете от пъстроцветните модели, които изглеждат евтино и кичозно.

Едно е сигурно - когато дамата премине четиридесет години, в нейния гардероб трябва да заемат почетно място по-семпли, но и в същото време елегантни дрехи. Те ще придадат на вида й много увереност и специален чар.

Снимки:
1. Подходяща дължина на полата за дамите над 40 години.
Фото: https://mes.bg/
2. Обувките на висок ток придават грация.
Фото: https://presata.com/
3. След като  премине 40-те, всяка дама следва да преподреди гардероба си
Фото: https://kapere.com/
Прочетено: 1544 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 103, Август 2019

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 102: ПОЛОВИТЕ ХОРМОНИ И ПРОБЛЕМИТЕ С ТЕГЛОТО
   БРОЙ 99: НАЙ-ГОЛЯМОТО СВАТБЕНО ИЗЛОЖЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ ЗАПОЧВА СЛЕД БРОЕНИ ДНИ В СОФИЯ
   БРОЙ 98: СКАНДИНАВСКИ ТИП СПАЛНЯ – НЕЩО РАЗЛИЧНО И СТИЛНО!
   БРОЙ 97: ИЗКУСТВОТО НА ФЛИРТА
   БРОЙ 91: ДЕТСКА ГРАДИНА „АЛБЕРТИНО“ ОТВОРИ ВРАТИ В СОФИЯ

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски манта - Дамски рокли