16 ГОДИНИ СВАТБЕНО ИЗЛОЖЕНИЕ SOFIA WEDDING EXPO

16 ГОДИНИ СВАТБЕНО ИЗЛОЖЕНИЕ SOFIA WEDDING EXPO

* Sofia Wedding Expo ще се проведе на 13 и 14 януари 2024 в „София Балкан Палас“

Хелена Тодорова

На 13 и 14 януари 2024 г. ще се проведе шестнадесетото сватбено изложение Sofia Wedding Expo. Събитието ще се състои в центъра на София – отново в красивите зали на „София Балкан Палас“, а организатори са фирма „Експолайн“ и списание „Сватба“.

Стартира най-значимото сватбено изложение

През годините изложението се превърна в най-значимото сватбено събитие и представлява професионална платформа за пряка комуникация и директен контакт на всички двойки, на които им предстои сватба, с професионалистите от сватбения бранш.

Стартира най-значимото сватбено изложение

Стартира най-значимото сватбено изложение

Бъдещите младоженци ще имат уникалната възможност в рамките на уикенда да се срещнат с най-добрите в сферата на сватбените услуги, да се запознаят с новите тенденции в сватбената мода, да планират своето сватбено тържество и да получат безценна информация, което ще улесни подготовката на сватбения ден. Те ще могат да се възползват от големи отстъпки, които фирмите изложители правят по време на събитието.

Стартира най-значимото сватбено изложение

Стартира най-значимото сватбено изложение

Фирмите изложители ще представят булчинска мода, мъжки костюми, цветя и флорални декорации, сватбени агенти, торти и предложения за сладък бар на сватбата, бижута, локации, фотографи, огнени и светлинни ефекти, пиротехника и балони, покани, аксесоари, танцови формации, лимузини, гримьори и фризьори, предложения за сватбено пътешествие. Тази година атракция ще бъде подвижен бар на колела, на който ще бъдат представени новите тенденции в коктейлите, които са подходящи за сватбения ден.

Стартира най-значимото сватбено изложение

Изложението ще бъде отворено от 11:00 до 18:00 часа и в двата дни (събота и неделя), в които ще се проведе. Всички посетители ще имат възможността да участват в томбола с множество награди.  

Стартира най-значимото сватбено изложение

Стартира най-значимото сватбено изложение

Стартира най-значимото сватбено изложение

Стартира най-значимото сватбено изложение

За повече информация:
Website: www.sofiaweddingexpo.com
Facebook: https://www.facebook.com/sofiaweddingexpo
Facebook event: www.facebook.com/events/199345353002550
Instagram: https://www.instagram.com/sofiaweddingexpo/

Снимки:
1. Sofia Wedding Expo.
2. Мястото, където ще се проведе изложението - „София Балкан Палас“.
3. Торта на „100 грама сладки“.
4. Сватбени халки Goto Jewellery.
5. Къща на шапките.
6. Годежни пръстени Zlatarna Celje.
7. Огнено шоу „Палячи“.
8. Количка за сладолед от Gelateria Diana, декорирана от флорист Десислава Краваева.
9. Сватбена рокля от булчински салон Marcia.
10. Корица на списание „Сватба“.
Фото: © Личен архив на организаторите
Прочетено: 590 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 125, Декември 2023

Зъбните импланти: Усмивка, която продължава цял живот

 Що се отнася до заместването на зъбите, зъбните импланти са приветствани като забележително решение, което не само възстановява изгубените зъби, но и предлага изключителна дълготрайност.  Тази иновативна стоматологична процедура трансформира безброй усмивки, предоставяйки на пациентите постоянна и естествено изглеждаща алтернатива.  Нека проучим защо зъбните импланти се славят.

Зъбните импланти: Усмивка, която продължава цял живот

Силна основа

 Една от ключовите причини за забележителната дълготрайност на зъбните импланти е начинът, по който те са закотвени в челюстната кост.  За разлика от традиционните протези или мостове, които стоят върху повърхността на венеца, зъбните импланти се поставят хирургично в челюстната кост.  Този процес, известен като остеоинтеграция, позволява на импланта да се слее с костта, създавайки здрава и стабилна основа за изкуствения зъб.

Издръжливост и функционалност

 Зъбните импланти са проектирани да имитират функцията на естествените зъби.  Те са изработени от биосъвместими материали като титан, който се понася добре от тялото и е устойчив на гниене. Тази издръжливост гарантира, че имплантите могат да издържат на ежедневното износване на дъвчене и хапане, точно както вашите естествени зъби.

Ниска поддръжка

 Поддържането на зъбните импланти е лесно.  Тъй като те са здраво фиксирани в челюстта, няма нужда да се притеснявате за специални процедури за почистване или лепила, както при протезите. Редовните практики за хигиена на устната кухина, като четкане и почистване с конец, заедно с рутинни прегледи при зъболекар са достатъчни, за да поддържате вашите импланти в отлично състояние.

Подобрена естетика

 Освен функционалните си предимства, зъбните импланти допринасят и за красива усмивка. Те са направени така, че да съответстват на цвета, размера и формата на вашите естествени зъби, което води до безпроблемен външен вид.  Със зъбните импланти, можете да се усмихвате с увереност, знаейки, че вашите резервни зъби изглеждат и се чувстват естествено.

Дългосрочна инвестиция

 Въпреки, че тези модели дентални решения може да имат по-висока първоначална цена в сравнение с други опции за заместване на зъби, те се оказват стабилна дългосрочна инвестиция.  Тяхната способност да издържат цял ​​живот означава, че няма да се налага да се притеснявате за чести смени или корекции, което ви спестява време и пари в дългосрочен план. Разгледайте клиника за дентални импланти - София, за да придобиете повече представа за услугите свързани с тях.

Цял живот от усмивки

Тези дентални решения предлагат втори шанс за пълна, здрава усмивка.  Тяхната здрава основа, издръжливост, ниска нужда от поддръжка, естетическа привлекателност и дългосрочна стойност ги правят идеален избор за хора, които търсят трайно решение на загубата на зъби. С подходяща грижа и редовни стоматологични прегледи, вашите зъбни импланти могат да бъдат част от вашата усмивка за цял живот, осигурявайки ви увереността и комфорта, които заслужавате.
Прочетено: 854 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 125, Октомври 2023

Изкушаващи предложения от Lavazza

Радинела Гелева

По всяко време се нуждаем от неустоимото кафе Lavazza, като се наслаждаваме на топлите слънчеви лъчи. Lavazza предлагат разнообразни напитки, а ние сме подбрали малка част от най-добрите им предложения. Хубавото е, че може да се приготвят и в домашни условия.

Напитки от Lavazza за всеки сезон

Първата напитка, която е подходяща както за летния сезон, така и за есенния и зимния е студеното капучино. С него ще можете да се потопите в богатите вкусове на еспресо „Лаваца“, допълнени от кремообразната, кадифена текстура на мляко на пара, поднесено върху лед. Това е изтънчена напитка, която илюстрира артистичността и отдадеността, които са вложени във всяка чаша кафе.
Следващият кафе коктейл е студена бяла мока с Lavazza. Сладостта на белия шоколад се слива с перфектно изпеченото еспресо в балансиран вкус. Изкушаващата напитка е подходяща за лежерните следобедни дни.

Напитки от Lavazza за всеки сезон

Сред най-подходящите напитки за следобедните дни, които Lavazza предлага, е кафе с вкус на манго, който пренася в един своеобразен тропически рай. Може да опитате богатата и ароматна смес от първокласното кафе Lavazza, перфектно допълнена от сладкия и свеж вкус на зряло манго. Възхитителната комбинация от вкусове ще ви пренесе на любимите слънчеви брегове.

Напитки от Lavazza за всеки сезон

Можете да се насладите на неустоимо освежаващата комбинация на айс кафе с Lavazza. Мекото еспресо е хармонично смесено с охладено мляко и поднесено върху лед. Тази вдъхновяваща напитка е идеален спътник за тези, които търсят приятни изживявания.

Напитки от Lavazza за всеки сезон

Студените кафе коктейли са още по-приятни, когато са приготвени с кафе Lavazza, защото вкусът, ароматът, свежестта са неповторими и може да им се насладите по всяко време, независимо дали сте в офиса или на почивка.

Снимки:

1. Предложение от Lavazza за студено капучино.

2. Студена бяла мока от Lavazza.

3. Освежаваща напитка от Lavazza – кафе с манго.

4. Айс кафе от Lavazza.

Фото: © Lavazza.bg
Източник: www.lavazza.com
Прочетено: 908 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 125, Октомври 2023

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 124: НАХОДЧИВИ ИДЕИ ЗА СВАТБЕНИТЕ ТЪРЖЕСТВА
   БРОЙ 123: УТАЙКА ОТ КАФЕ – ЗА КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА?
   БРОЙ 123: 5 ценни съвета за намиране на идеалните дрехи за деца
   БРОЙ 123: Какво да вземете предвид при избора на спортни обувки?
   БРОЙ 122: БРОЕНИ ДНИ ДО SOFIA WEDDING EXPO
   БРОЙ 122: ПРЕДСТОИ ВПЕЧАТЛЯВАЩО СВАТБЕНО ИЗЛОЖЕНИЕ

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing