„ДИОР“ РАЗКРИВА ИЗЛОЖБАТА „ДИЗАЙНЕР НА МЕЧТИТЕ“ В ТОКИО

„ДИОР“ РАЗКРИВА ИЗЛОЖБАТА „ДИЗАЙНЕР НА МЕЧТИТЕ“ В ТОКИО

Японската столица е седмият град в света, който е домакин на изложбата „Кристиан Диор: Дизайнер на мечтите“, която ще бъде открита в Музея за съвременно изкуство в Токио (MOT). Част от не беше представена в градове като Париж, Лондон, Далас и Ню Йорк, но другата половина от изложбата ще бъде за първи път представена в Токио.
Кристиан Диор е първият дизайнер, който навлиза в Япония, а в експозицията е представена подробната история с японски дами, допринесли за връзката между дизайнера и „страната на изгряващото слънце“.
Пиетро Бекари, председател и главен изпълнителен директор на „Диор“, споделя, че провеждането на изложбата „Дизайнер на мечтите“ в Токио е важно, защото Япония е един от петте най-големи пазара на лейбъла в света и марката продължава да увеличава пазарния си дял там.

Снимка: Част от изложбата „Дизайнер на мечтите“.
Фото: © YUKIE MIYAZAKI/WWD
Източник: www.wwd.com
Прочетено: 1186 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 122, Януари 2023

ПРОЛЕТНАТА КОЛЕКЦИЯ НА “NYX” ЗА 2023 НАВЛИЗА В МЕТАВСЕЛЕНАТА

“NYX Professional Makeup” влезе в “Roblox” в партньорство с “iHeartMedia”, разширявайки връзката им със света на играта. Тъй като метавселената продължава да бъде фокус за марката, навлизането в дигиталното пазаруване е от ключово значение.
Във виртуалния магазин потребителите ще срещнат стила на марката и ще имат възможността да се сдобият с лимитираното грим издание на “NYX Professional Makeup” за своите аватари на “Roblox” – трите визии включват ексклузивни продукти за пролет 2023 г.: “Vivid Matte Brights Liquid Liner”, “Smooth Whip Matte Lip Cream”, “Vivid Matte Liquid Liner” и “Bare With Me Blur Skin Tint Foundation”. Партньорството ще продължи до 2023 г., когато присъствието на марката ще бъде подчертано и чрез розовия килим на “NYX Professional Makeup”, включващ изгряващи артисти от предстоящата серия “Artist Chat” на “iHeartLand”, където потребителите могат да си правят селфита с неиграещи герои (NPC) на артисти и да разговарят на живо с тях.

Снимка: Дигиталният магазин на “NYX” в метавселената.
Фото: © prnewswire.com
Източник: www.prnewswire.com
Прочетено: 1188 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 122, Януари 2023

“H&M” ИЗТЕГЛЯ КОЛЕКЦИЯТА С ДЖЪСТИН БИЙБЪР

Джъстин Бийбър обвини шведския моден бранд “H&M“ в неправомерно използване на лика му в новата колекция на лейбъла. „Не съм одобрил нито една от стоките, представени от “H&M“. На ваше място не бих купил нищо.“, споделя изпълнителят.
Компанията излезе със становище, че както при други лицензирани продукти и партньорства, “H&M” следва правилното одобрение и процедури и артикулите ще останат в продажба. Все пак няколко дни по-късно обявиха, че изтеглят колекцията с портрета на Бийбър.
Съвместната работа между носителя на „Грами“ и шведския гигант не е за първи път. Двете страни си партнираха през 2017 г. за сътрудничество в “Stadium Tour“, след като Бийбър отмени последната част от датите на турнето си “Purpose“. Асортиментът се състоеше от суитшърти, тениски, бомбър якета и спортни панталони, които напомняха за официалните му стоки от турнето.

Снимка: Джъстин Бийбър и Хейли Бийбър по време на „МЕТ Гала 2021“.
Фото: © people.com
Източник: www.wwd.com

 
Прочетено: 1190 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 122, Януари 2023

БЕЛА ХАДИД - ТОПМОДЕЛЪТ НА 2022 ГОДИНА

Американският модел от палестинско-холандски произход – Бела Хадид, бе обявена за най-добрия модел на 2022 г. в класацията на Models.com. Резултатите от конкурса бяха обявени на официалния уебсайт на портала. 
27-годишната знаменитост оглави класацията след гласуването на професионално жури, съставено от известни фотографи, дизайнери, редактори и стилисти. Тя се е снимала в рекламни кампании на популярни световни марки като „Баленсиага“, „Адидас“, „Виктория Сикрет“ и много други.
„Всички вие, моето модно семейство, бяхте тези, които ми показахте коя мога да бъда и отворихте очите ми за нещата, които мога да правя“, сподели Бела.

Моделът за 2022 г. – Бела Хадид.

Снимка: Моделът за 2022 г. – Бела Хадид.
Фото: © БГНЕС

Източник: www.cnn.com 
Прочетено: 1190 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 122, Януари 2023

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 121: „ДИОР“ И ДИЗАЙНЕРЪТ ТИБЕ МАГУГУ С ОБЩА КОЛЕКЦИЯ
   БРОЙ 121: “FANFARE LABEL” И НЕЙНАТА КОЛЕКЦИЯ ОТ РЕЦИКЛИРАН ДЕНИМ
   БРОЙ 121: АН ХАТАУЕЙ ОТНОВО НА КОРИЦА НА „ВОГ“
   БРОЙ 121: „ПЛЕЙБОЙ“ ПРЕДЛАГА ЛИНИЯ БЕЛЬО
   БРОЙ 120: ВИКТОРИЯ БЕКЪМ ПУСНА ЛИНИЯ ЗА ПО-ЗАКРЪГЛЕНИ ДАМИ
   БРОЙ 120: ЕМА УОТСЪН ДЕБЮТИРА КАТО РЕЖИСЬОР
   БРОЙ 120: РАЛФ ЛОРЕН С ПЪРВО РЕВЮ ПО ЗАПАДНОТО КРАЙБРЕЖИЕ
   БРОЙ 120: “PUMA” И “TRACKSMITH” СЪЗДАВАТ ОБЩА КАПСУЛНА КОЛЕКЦИЯ

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing