ПЛАЖНИТЕ ПЛИТКИ – ХИТ ЗА ЛЯТО 2017

ПЛАЖНИТЕ ПЛИТКИ – ХИТ ЗА ЛЯТО 2017

Лилия Желева

Плажните плитки - хит за лято 2017

Лилия Людмилова

Това лято е завладяно от прическите тип раста и красивите плажни плитки, които може би вече сте виждали по плажовете. Екстравагантните летни визии са едни от най-предпочитаните за сезона, затова професионалистите от салон „Магама“ разясняват подробности около най-новите тенденции в плажната визия за коса.

Растите или така наречените Hair Dreads са супер атрактивни решения за лятна почивка, щуро парти, а защо не и малко разнообразие във всекидневието. Този вид расти са като истински пружинки и са много различни от до сега познатите леко раздърпани фитили, оформени с кератинов разтвор. Hair Dreads са изцяло от изкуствен материал, много леки, лесни и бързи за поставяне. Закрепването се прави на предварително подготвената коса на клиента, като здравината на естествената коса се запазва на 100%, защото няма допълнителни материали за обработка на косъма.

Плажните плитки - хит за лято 2017

Плажните плитки - хит за лято 2017

Плажните плитки - хит за лято 2017

Растите може да се употребяват многократно, а поддръжката става на 10 дни. Hair Dreads са идеално решение, ако искате да разнообразите с цветове или да комбинирате цвета им с вашия аутфит за вечерта. Може да избирате от двуцветни, трицветни и дори четирицветни расти, които изпъкват на плажната ви визия. Розово, небесно синьо, неоново зелено, лилаво и русо са една малка част от цветовите комбинации, а дължината им е 50 см., което няма как да остане незабелязано от околните. За да имате перфектната визия на расти, са ви необходими 5 пакета от материала, като може да направите индивидуална комбинация от цветове. Поддръжката им в ежедневието е изключително лесна – измиват се с разреден с вода шампоан, обливат се и с нежни мачкащи движения се изплакват. Както и да ги носите, спуснати или прибрани в обемен кок, или огромна плитка бъдете сигурни че ще привличате вниманието на останалите.

Плажните плитки - хит за лято 2017

Плажните плитки - хит за лято 2017

Плажните плитки - хит за лято 2017

Ако все пак сте фенове на по-трайните плажни плитки, това лято те отново са предпочитани, както от дамите така и от господата. Плитките се изработват отново от изкуствен материал наречен канекалон. Косата на клиента се подготвя предварително, като се разделя на сектори, квадратчета или друг вид симетрични форми. Според големината на секторите зависи и дебелината на самите плитки – те могат да са тънки средно дебели и дебели. Оплитането започва с естествената коса и към нея се вплита канекалонът. Този материал позволява постигане на различна дължина на плитките независимо колко е дълга естествената коса. Имайте в предвид че това е трудоемка процедура, едно изплитане на цялата коса отнема между 5-6 часа. Но времето ви ще бъде възнаградено може да имате плитки до раменете, средата на гърба или дори под кръста, това зависи само от вашето желание.

Плажните плитки - хит за лято 2017

Плажните плитки - хит за лято 2017

Плажните плитки - хит за лято 2017

Цветовете отново са разнообразни – натурални тонове, екстремни люлякови или тюркоазени нюанси или плитки с омбре ефект – въпрос на личен вкус. Препоръчително е плитките да се носят не повече от 3 месеца, след това косата да се остави да почине и след около месец отново може да ги направите отново.

С новите Hair Dreads и плажни плитки, изработени професионално в салон „Магама“, може да се потопите в света на звездите. Не се страхувайте да бъдете различни, зашеметяващи, щури и да внесете огромна доза настроение в своето лято.

Плажните плитки - хит за лято 2017

Плажните плитки - хит за лято 2017

Плажните плитки - хит за лято 2017

Снимки:
1. – 10. Цветни предложения от „Магама“ за атрактивни прически на расти и плитки.
11. Различни цветни плитки
12. Канекалон омбре в различни цветове
Фото: Магама
Прочетено: 1850 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 90, Юли 2017

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 89: Цветните стикери – идеи от Магама за бърза и лесна промяна
   БРОЙ 88: SELENA ES представи стайлинг шоу DECODE
   БРОЙ 87: МАГАМА създадоха нови стикери за коса
   БРОЙ 87: ОТ „МАГАМА“ СЪВЕТВАТ: КАК ДА СИ ВЪРНЕМ КОСАТА?
   БРОЙ 86: АТРАКТИВНА ВИЗИЯ С ПЕРУКА В НОВОГОДИШНАТА НОЩ
   БРОЙ 86: SELENA ES ПРЕДСТАВИ ГРАНДИОЗЕН КОАФЬОРСКИ СПЕКТАКЪЛ

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски манта - Дамски рокли