БАНКА ДСК ОРГАНИЗИРА БЛАГОТВОРИТЕЛНО СЪБИТИЕ

БАНКА ДСК ОРГАНИЗИРА БЛАГОТВОРИТЕЛНО СЪБИТИЕ

*Екипът на Банка ДСК спортува заедно и подкрепи каузата на Фонд „Лечение и рехабилитация на деца“ на Фондация BCause

Служителите на Банка ДСК и тази година не изневериха на добрата традиция в края на септември да прекарат един ден заедно на спортния терен и да подкрепят социално значима кауза. На 26 септември 200 служители на банката взеха участие в спортния празник, като премериха сили в спортовете футбол, баскетбол, волейбол, тенис на корт, тенис на маса, стрелба с лък и се забавляваха в с уроци по народни танци, аеробика, йога и салса.

Спортният празник премина под мотото „Продължаваме да сме № 1“ и беше наситен с много ентусиазъм, добро настроение и спортен хъс. Участниците имаха възможност да се изявят отборно и индивидуално, да общуват с колегите си в неформална среда, да консолидират екипния дух. Тази година в празника се включиха и децата на банката, които освен в специално подготвените за тях организирани занимания с аниматори, получиха нагледен пример, че е важно да намираме време за правене на добро.

ДСК

ДСК

С участието си в „Спортен ден 2020 г.“ всеки член на екипа даде своя принос за каузата на Фонд „Лечение и рехабилитация на деца“ на Фондация BCause, като Банка ДСК направи дарение в подкрепа на семейства с деца с хронични и генетични заболявания.

Юрий Генов, изпълнителен директор и ръководител на направление „ИТ и операции“ поздрави участниците, като им благодари за това, че не са позволили лошото време и силният дъжд да ги откажат от участие. „Това, което обединява всички нас на спортния терен и в професията ни, е желанието да постигаме цели, да предизвикваме себе си,  да продължаваме да бъдем № 1. Това е и мотото на спортния ден тази година, като то най-удачно символизира стремежа за непрекъснат прогрес, самоусъвършенстване и желание да надскочим себе си. По-важното е, че ще продължим да се опознаваме, да градим екипен дух, да споделяме победи и загуби, и да се забавляваме, защото целта е важна, но не по-малко важен е и извървеният път за постигането й“, заяви той по време на събитието.

ДСК

ДСК

Снимки:

  1. – 4. Кадри от събитието.

Фото: ДСК
Прочетено: 2153 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 108, Октомври 2020


Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita