Роклите за бременни – не само удобни, но и красиви?

Роклите за бременни – не само удобни, но и красиви?

Бременността е много важен етап в живота на всяка жена. В очакване на бебето фигурата е изложена на значителни промени: коремът и гърдите се увеличават, могат да се появят допълнителни сантиметри по бедрата. 

Но не се отчайвайте, защото съвременната мода предлага голям асортимент от елегантни рокли за бременни, които ще прикрият всички недостатъци. Те могат да бъдат различни стилове, но всички дрехи са обединени от факта, че са удобни и също така не пречат на движенията.

Рокли за бременни

Облеклото за бременни има редица разлики:

  • Роклята седи перфектно на фигурата, тъй като се вземат предвид не само заобленият корем и уголемените гърди, но и промените във формата в бедрата и раменете;

  • Дрехите за бременни жени са безопасни, не ограничават движенията, не пречат на свободното дишане и кръвния поток. Стилът им позволява да регулирате размера на талията, така че нищо да не пречи на нормалното развитие на бебето;

  • Роклите са направени само от естествени тъкани, за да не предизвикват алергични реакции и да произвеждат циркулация на въздуха. Най-популярните материали са памук, лен и вълна;

  • Някои облекла в бъдеще могат да бъдат чудесна възможност за кърмене на бебето. Те ще свършат и чудесна работа през първите месеци след раждането, докато тялото се възстанови.

От Alessa съветват да заложите на качествени дизайнерски рокли, които да подсигурят вашето удобство, когато сте в такъв прекрасен етап от своя живот.

Важно е да се чувствате красива и привлекателна въпреки коремчето и натрупаните килограми.

Рокли за бременни

Осигурете си комфорт

Облеклото за бъдещи майки е направено по специален начин, така че да не притиска корема. Независимо дали дрехата е широка, или е по тялото, специалистите от Alessa съветват  всяка дама да избира такива, с които ще се чувства комфортно преди всичко.

Идеалният вариант са широките и свободни модели. При тях няма ограничение на движенията. Тя ще бъде удобна през цялата бременност и може да се носи след раждането, докато фигурата се нормализира.

Специалните материали, от които са направени дамските дрехи, помагат на тялото ви да се чувства свободно. Важно е те да са с високо качество, което ще осигурява сигурна защита от алергии и нежелани странични реакции през този период.

Рокли за бременни

Удобството на роклите с висока талия

Високата талия подчертава фигурата и в същото време отвлича вниманието от излишните килограми, които сте качили. Тя едновременно прикрива недостатъците и изтъква всички красиви черти на една бременна дама. Освен това също толкова добре подчертава всеки тип фигура. С тях ще изглеждате страхотно дори в деветия месеца от бременността.

Бременното коремче е на фокус

Нека не се лъжем. Няма човек на тази земя, който да не се разтапя, когато види бременно коремче. То зарежда хората с толкова позитивна енергия, карайки ги да се усмихват. 

Роклите по тялото за бременни подчертават всяка извивка, като вниманието пада върху коремчето. Можете да експериментирате с цветове и да добавяте различни аксесоари, което ще ви направи още по-красиви.

Рокли за бременни

Тези дамски дрехи са подходящи както за ежедневието, така и за официални случаи, в които да бъдете ослепителна.

 

Стилна памучна рокля-блуза

 

Тук отново става дума за отлично ниво на комфорт. Имате пълното право да изберете различни дължини и цветове на модела. Ако искате да носите къса туника, клиновете са идеални за това. 

Вие избирате между дълги или къси модели, съчетани с панталон или дънки, за да се чувствате по-спокойни. Може да я използвате като рокля или блуза, без да се замисляте.

Този стил е създаден за млади, амбициозни, модерни майки. Ако допълните туниката с колан, той ще подчертае прелестния ви заоблен корем.

Рокли за бременни
Прочетено: 1543 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 116, Януари 2022

ЕКОСЪОБРАЗНИ ОБЛЕКЛА ОТСТОЯВАТ КРЪГОВАТА ИКОНОМИКА

 

Представяме ви MUB COLLECTION, създадена в колаборация от Светлана Петрова (България) за Empty Your Wardrobe, от Natural Dyer Marta Sieteiglesias Ávila (Испания) за Warm & Wild и Handcrafted and Tailormade артист Dahlia Rodriguez (Португалия) за DsR Atelier.

MUB COLLECTION

Колекцията се състои от 9 елемента, като следва принципите на кръговата икономика, използвани са крафт техники и естествени багрила при създаването. Моделите от колекцията могат да се носят във всекидневието, да се комбинират и да бъдат достатъчни, за да изградят цялостен екосъобразен гардеоб.

MUB COLLECTION

MUB COLLECTION

MUB COLLECTION

Материите са основно памук и лен, събран текстилен излишък от фaбрика за спално бельо Beirholm, както и от Swap Spot - кръгов динамичен гардероб, опериращ чрез Wastecoin концептуална монета, място за second-hand размяна на дрехи в Дания.
С MUB COLLECTION призоваваме повече артисти и предприемачи, носители на устойчива идея да повярват, че мечтите са постижими! Искаме да дадем пример, да споделим нашия опит при изграждането на устойчива колекция и по този начин да вдъхновим повече хора.

MUB COLLECTION

MUB COLLECTION

Създаването ѝ е мотивирано от свръхконсумацията, изчерпаемите ресурси и глобалното затопляне, влияещи върху нашата екосистема и популация.

Източник: Fashion.bg
Прочетено: 1615 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 116, Януари 2022

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 115: Кои са най-актуалните мъжки якета
   БРОЙ 115: ПРОЕКТЪТ “MINOAR REPRESENT”
   БРОЙ 114: “PHASIS”: НАЙ-НОВОТО ПОСЛАНИЕ НА „МИНОА̀Р“
   БРОЙ 114: “PHASIS”: НАЙ-НОВОТО ПОСЛАНИЕ НА „МИНОА̀Р“
   БРОЙ 113: Аксел Харди презентира екологична и етична мода пред гостите на „БГ модна икона 2021“

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - V-TAC Русе